SIRIS.nl

Woonzorgcentrum Eegelshoeve open voor publiek

Het moderne woonzorgcentrum Eegelshoeve in Someren houdt op zaterdag 17 maart een open dag.

Het thema van de open dag is ‘Kloppend hart van zorg, welzijn en wonen’.

Wie wil, kan een kijkje komen nemen en beleven hoe het is om in het moderne Eegelshoeve te wonen, om er zorg te ontvangen, te werken of vrijwilligerswerk te verrichten. Een uitgestippelde route leidt de bezoekers langs diverse ruimtes en informatiestands, waardoor zij ervaren wat er allemaal in dit moderne woonzorgcentrum gebeurt.

Natuurlijk is er ook informatie over de zorg, werken, opleidingen en vrijwilligerswerk bij Land van Horne.

Waar nu het moderne woonzorgcentrum staat, stond vroeger een kasteel en later een boerderij met de naam Eegelshoeve. Hieraan dankt het woonzorgcentrum haar naam. U vindt er tegenwoordig alle vormen van ouderenzorg en diverse voorzieningen onder één dak. Het woonzorgcentrum heeft vier groepswoningen waar we intensieve zorg bieden aan 26 ouderen met dementie. Tevens zijn er zestig huurappartementen van Wonen Limburg met voorzieningen gericht op veilig en comfortabel wonen. Hier biedt Land van Horne thuiszorg.

De welzijnsactiviteiten vinden plaats in de gasterij of zijn bij de groepswoningen verweven in de dagelijkse sfeer en bezigheden: samen eten, boodschappen doen of een spelletje spelen in de huiskamer.

Iedereen is welkom op zaterdag 17 maart tussen 14.00 en 17.00 uur.

Woonzorgcentrum Eegelshoeve ligt aan de Ter Hofstadlaan 201 in Someren.

Tijdens de open dag is er beperkt parkeergelegenheid.

Zie ook www.landvanhorne.nl