SIRIS.nl

Lenteviering Rode Kruis Asten met huldiging jubilarissen

De Rode Kruis-afdeling Asten houdt op donderdag 22 maart voor de vrijwilligers de lenteviering in zaal Van Hoek in Asten.

Hiervoor waren alle vrijwilligers, de handwerksters en de gasten, die bezocht worden, uitgenodigd.

De aanwezigen werden verwelkomd door de coördinatoren en de leden van de werkgroep, waarna zij allen genoten van een lekkere lunch.

Na de lunch werden de handwerkjubilarissen gehuldigd: Anneke Bouwmans (20 jaar) en Jo Bastiaans (10 jaar) van de handwerkgroep van De Lisse, Thea van Dam, Thea van der Wallen, Leonie Nab en Pleunie van Pelt, allen 10 jaar actief als handwerkster in De Beiaar en Cisca Loverbos van De Hoeksteen. Zij wisselt het handwerken af met kaarten.

Zanger Tonny Wijnands uit Zeilberg maakte er daarna een gezellige middag van. Er werd volop meegezwaaid, gezongen en zelfs gedanst.

In de pauze werd Els van den Burg gehuldigd. Els is als vrijwilligster al 10 jaar actief  bij het Rode Kruis. Ze helpt soms mee tijdens een vakantieweek om mensen te verzorgen en ze bezoekt een gast. Namens het Rode Kruis Nederland kreeg zij een speldje met bijbehorende oorkonde uitgereikt en een bos bloemen als dank voor haar inzet.