Stichting Werkgroep Een Aarde in Asten houdt op zondag 15 april een vlooienmarkt in en rondom de locatie op de Molenakkers 11 in Asten.

De winkel zelf zal natuurlijk open zijn en op het buitenterrein verschijnen vele marktkramen met curiosa, boeken, elektra, serviesgoed, tassen, schoenen, kleding, linnengoed, speelgoed en kleurrijke en geurende voorjaarsplantjes. En natuurlijk is er ook weer plaats voor een uitgebreide meubelafdeling.

Dit alles wordt aangevuld met een horecavoorziening, zodat ook de inwendige mens beslist niets tekort komt.

De vlooienmark is geopend van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Parkeren kan die dag niet op de Molenakkers, maar er is wel ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.

De opbrengst van deze vlooienmarkt wordt gelijkelijk verdeeld over twee goede doelen:

De helft van de opbrengst gaat naar pater Xavier, die onlangs van Someren (waar hij een aantal jaren gewerkt heeft), weer is teruggekeerd naar India. De Een Aarde-donatie zal een bijdrage vormen voor de bouw van de nieuwe basisschool Mother Maria Nursery and Primary school in Kootathupatti, een zeer arme gemeenschap met 95% analfabetisme in het district Salem, in de provincie Tamil Nadu in het Zuiden van India.

De andere helft gaat naar Stichting Nica-Friends uit Asten, die zich inzet om het onderwijs in de sloppenwijken van de stad Granada te verbeteren. Samen met de lokale NGO La Esperanza worden projecten gerealiseerd om ook de armste kinderen aan beter onderwijs te helpen.


Trefwoorden: vlooienmarkt een aarde
Geplaatst

donderdag 05 april 2018 | 13.30 uur

Laatst gewijzigd

zondag 15 april 2018 | 18.44 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub