Op zondag 22 april houden KansPlus Asten-Someren-Deurne en GeJeJong-De Wik Deurne de 30e Peelland Truckrun in de regio Deurne, Asten, Someren en Bakel.

Dan zullen meer dan 150 trucks met daarin mensen met een beperking uit de regio in konvooi een tocht (van ongeveer 54 kilometer/3½ uur) maken door Deurne, Asten, Someren en Bakel.

Start en eindpunt zijn bij Munsters Auto- en Truckschade aan de Daalder 7 in Deurne.

In de loods van Munsters Auto- en Truckschade is voor vertrek en na afloop van alles te doen. Er is muziek, er kan iets gedronken worden en er staat een springkussen. Ook is er een baan uitgezet voor een demonstratie met miniatuurvrachtwagens.

De deelnemers met een beperking worden tussen 9.45 en 10.15 uur verwacht bij Munsters Auto- en Truckschade.

Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer een ‘pretzak’ met daarin allerlei zaken die geschonken worden door sponsors en het traditionele vaantje als herinnering aan deze Peelland Truckrun. Hierna kunnen de deelnemers ‘hun’ truck opzoeken.

Om 11.00 uur wordt het sein voor vertrek gegeven. De route loopt vanaf het industrieterrein in Deurne via Vlierden en Ommel naar Asten. Het konvooi gaat van Asten richting Someren.

Het konvooi blijft vervolgens de weg richting Heeze volgen tot de afslag linksaf de Vaarselstraat in en vervolgens door Someren. Hierna keert het konvooi terug naar Asten om vervolgens door te rijden naar Liessel. Na Liessel gaat het door naar Deurne. Vanuit Deurne maakt het konvooi een lus naar Bakel om uiteindelijk rond 14.30 uur weer terug te keren bij Munsters Auto- en Truckschade aan de Daalder 7 in Deurne.

Na terugkomst worden de chauffeurs en deelnemers ontvangen met drinken, een frietje met een snack en een lekkere verrassing vanwege het 30-jarig jubileum.

De Peelland Truckrun is alleen mogelijk dankzij de belangeloze medewerking van Munsters Auto- en Truckschade in Deurne, de vele bedrijven die hun trucks ter beschikking stellen, de chauffeurs die er hun vrije tijd in willen steken, de motorrijders, de E.H.B.O. en de vele andere vrijwilligers en sponsors.


Trefwoorden: munsters auto- en truckschade
Geplaatst

maandag 16 april 2018 | 15.16 uur

Laatst gewijzigd

zondag 22 april 2018 | 19.03 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub