SIRIS.nl

Lenteshoppen in Asten

Centrummanagement Asten houdt op zondag 6 mei opnieuw een gezellige koopzondag met als thema ‘Lenteshoppen’.

Ruim veertig winkels in het centrum van Asten zijn dan geopend

Zij tonen de nieuwste voorjaarscollectie en bieden u graag hun prachtige en lekkere producten aan. Het promotieteam deelt heerlijke versnaperingen uit en de horeca verhoogt de lentesfeer met gezellige terrassen. De buitenactiviteiten worden herkenbaar aangeduid met strobalen.

De Markt staat tijdens het Lenteshoppen in het teken van live muziek. De Stroatzangers zullen door Asten trekken en bezoekers verblijden met muziek. Daarnaast is dansgroep D-light aanwezig om spetterende optredens te geven.

Speciaal voor de kinderen zijn er allerlei leuke gratis activiteiten gepland. Clown Dico van Partyhome loopt door het centrum en maakt reuze zeepbellen en ballonfiguren.

Op de Markt en het Kompas staan springkussens opgesteld. De echte avonturiers kunnen zich uitleven op het klimrek van Wesa Tuinhout. In de Midas kunnen de kids geschminkt worden, haren laten vlechten en er is een leuke workshop lenteknutselen.

Speciaal voor de koopzondag wordt er op de Markt een kruispunt met stoplichten opgebouwd. Leuk voor de kids om met (loop)fietsen deel te nemen aan het ‘verkeer’. Edukar verzorgt dit evenement, interactief en leerzaam.

Van Kemenade kleindierhobby neemt allerlei jonge voorjaarsdieren mee. Deze mogen lekker geaaid en geknuffeld worden.

Voor paardenliefhebbers staan tussen het Kompas en Midas de pony’s van Manege Heijligers klaar om een ritje te maken. Pony rijden is alleen tussen 14.00 en 16.00 uur.