22:09 Van Zoggel 2 - Ons Café
22:40 Daan's - Jagershuis

Varendonck:
Geen wedstrijden

In de hoofdklasse won Berkvens met ruime cijfers van Canadees. In de tweede minuut zorgde Ronald Bakens al voor de 1-0 voor Canadees. Vervolgens was het zeven keer achter elkaar de beurt aan Berkvens door doelpunten van Dirk Wullems (2x), Luuk Hoeben (2x), Robin van den Aker (2x) en doelman Freek van Bussel, 1-7. Met nog twee minuten voor de boeg maakte Thijs Haasen er 2-7 van.

Acfis won krap van Bij Willem. In de 8e minuut opende Luuk Castelijns de score voor Acfis. Het ging vervolgens goed tegen elkaar op. In de 20e minuut schoot Jerri Serdir Teljoarubun Acfis naar een 2-0 voorsprong. Met een alles of niets schot zorgde Jan van der Veen in de 25e minuut voor de aansluiting, 2-1. Daar bleef het bij.

In de eerste klasse is Toff kampioen geworden na een 4-5 zege op Centersnacks. In een spannende wedstrijd die in een hoog tempo werd gespeeld verraste Centersnacks tegenstander Toff. In de zesde minuut opende Tyrone Pelzers de score met een hard schot, 1-0. Twee minuten later klopte Arthur Kleeven van afstand de te ver voor zijn doel staande doelman Giel van Kemenade, 2-0. Ongeveer halverwege de wedstrijd maakte Lars van Dooren er 3-0 voor Centersnacks. Tot ieders verbazing schoot John van Ganzewinkel ongeveer vanaf de middenlijn de bal in de kruising en stond Centersnacks op een formidabele 4-0 voorsprong. Het hoge tempo ging toch wel zijn tol eisen. Toff kwam sterk terug en in de 19e minuut plaatse Harm Smits de bal keurig achter Berry Jacobs, 4-1. Twee minuten later kopte Gijs van Helmond op snelheid de bal in het Centersnacks doel, 4-2. Toen ging het hard. Rob Aarts maakte er in de 23e minuut met een hard schot in de kruising 4-3 van. Gijs van Helmond miste een minuut later een wegens hands toegekende strafschop. In de 25e minuut schoot Sam Ockers de gelijkmaker binnen, 4-4. Weer een minuut later bezorgde Gijs van Helmond na goed doorzetten Toff de overwinning, 4-5. Toff had al aan een gelijkspel voldoende voor het kampioenschap.

Van Otterdijk met Patrick Mennen in het doel verloor met 4-6 van BekenHDSolar. Het ging lekker op en neer wat de doelpunten betreft. Hein van de Einden, 1-0; Rob Verstappen 1-1; Erwin Toonders 1-2; Ronald Claessens 2-2 en 3-2; Rob Verstappen 3-3; Ronald Claessens 4-3; Roel Maas 4-4; Rob Donkers 4-5 en 4-6. Van Otterdijk maakte nu met Hurkmans uit wie er zal degraderen en wie om promotie gaat spelen.

In de tweede klasse trad Educontract met een man minder aan tegen een compleet Ons Café. In de 5e en 7e minuut schoten Jasper Bazen en Gerwin Mulder raak. Hierna bood Educontract goed tegenstand en kreeg enkele kansen om te scoren. Die kreeg Ons Café ook maar de voorwaartsen faalden behoorlijk. Tussen de 23e ne 26e minuut lukte het Patrick Meeuws, Jasper Bazen en Gerwin Mulder om de uitslag naar 0-5 te tillen.

Egelantier verloor reglementair met 3-0 van CuundersGlashelder. Egelantier kreeg ook drie winstpunten in mindering. Het team kreeg niet voldoende spelers op de been voor de wedstrijd en meldde zich donderdagavond af voor de wedstrijd.

Voor Random United gold hetzelfde, onvoldoende spelers. Zij melden zich vrijdagmiddag laat af voor de wedstrijd tegen Sphinx. Sphinx won reglementair met 3-0 en Random United kreeg drie winstpunten in mindering.