Informatie- en aanmeldavond ROC Ter AA Helmond

ROC Ter AA houdt op donderdag 24 mei een info- en aanmeldavond.

Voor alle belangstellenden is de hoofdlocatie Keizerin Marialaan 2 in Helmond open van 18.30 tot 20.30 uur.

Tijdens de info- en aanmeldavond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden nogmaals bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA hebben.

Docenten van alle mbo-colleges van ROC Ter AA (Bouw & Design, Business, Dienstverlening, ICT, Onderwijs & Kinderopvang, Techniek & Technologie, Zorg & Welzijn, Entreeopleidingen en VAVO) zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

ROC Ter AA is het derde hoogst genoteerde roc van Nederland, zo blijkt uit de Keuzegids MBO 2018. De Keuzegids beschrijft, vergelijkt en beoordeelt het opleidingen-aanbod van álle Nederlandse mbo-scholen. Er wordt daarbij vooral gekeken naar het oordeel van studenten, het studiesucces (DUO) en de bevindingen van de Onderwijsinspectie.

De meeste colleges van ROC Ter AA scoren erg goed in de gids. Alle Bouwopleidingen (zeven opleidingen), alle opleidingen Welzijn (vier opleidingen) en de opleiding Particulier beveiliger, Onderwijsassistent, Juridisch-administratief dienstverlener, Medewerker human resource management én Mbo-verpleegkundige mogen zich bovendien Topopleiding 2018 noemen.

Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo ben je toelaatbaar op het mbo. Een mbo-opleiding is een goed alternatief wanneer havo net iets te hoog gegrepen blijkt.

Voor toekomstige studenten is het mogelijk om zich tijdens de info- en aanmeldavond direct aan te melden voor een opleiding.


Trefwoorden: roc ter aa
Geplaatst

dinsdag 15 mei 2018 | 08.57 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 25 mei 2018 | 08.36 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub