Promotie/degradatie hoofdklasse:

Topparty - Rehband 5 - 2

Promotie/degradatie eerste klasse:

Bankers - Van Otterdijk 3 - 4

De strijd om de Roman Techno Cup tussen Daan’s en Bij Willem werd een fijne, sportieve en spannende wedstrijd. In de tweede minuut kwam Bij Willem aan de leiding door een doelpunt van Fabio Peters, 0-1. Ronnie Heymans trok de stand in de 8e minuut gelijk, 1-1. Bij Willem ging door en kwam op 1-3 door doelpunten van Jan van de Veen en Fabio Peters in de 9e en 10e minuut. Na een vrije trap in de 18e minuut schoot Maarten Werts de bal snoeihard in het Bij Willem doel, 2-3. In deze wedstrijd van twee keer twintig minuten duurde het tot de 37e minuut voordat Luc Bouwmans met een hakje de stand op gelijke hoogte bracht, 3-3. Een minuut later toen er al aan een verlenging gedacht werd schoot Ronnie Heymans Daan’s naar een 4-3 voorsprong. Volop spanning, zeker toen Jan van der Veen in dezelfde de 4-4 liet aantekenen. In de slotminuut maakte Ronnie Heymans met zijn derde treffer van de avond aan alle onzekerheid een einde, 5-4.

In de strijd om degradatie/promotie hoofdklasse traden Topparty en Rehband tegen elkaar in het strijdperk. Hoofdklasser Topparty was op volle sterkte. Rehband liet zich van een minder goede kant zien door met een man minder aanwezig te zijn. Kennelijk hadden zich al verzoend met een plek in de eerste klasse. Bij een 2-0 stand voor Topparty schoot Karim Zeroual de 2-1 binnen in de 14e minuut. In de 19e minuut deed hij het nog eens, 4-2. Daarmede had Rehband al zijn kruit verschoten. Topparty won deze wedstrijd met 5-2. Door de doelpunten van Marcel Hurkmans (10e, 15e, 29e), Luuk Versteegden en Ralf van de Laar blijft Topparty in de hoofdklasse het komende seizoen.

In de strijd om de degradatie/promotie eerste klasse speelden Bankers en Van Otterdijk een prima partij met veel inzet. Bankers kwam op 2-0 door doelpunten van Niels Bankers en Rick Goedhart in de 5e en 10e minuut. Het zag er naar uit dat Bankers deze wedstrijd ging winnen. Echter vele kansen werden gemist. In de 17e minuut kreeg een speler van Van Otterdijk een twee minutenstraf opgelegd. Wat zelden voorkomt gebeurde nu wel. In die straftijd dus met een man minder schoot Erwin Altena Van Otterdijk naar 2-2. In de 22e en 26e minuut maakten Ronald Claessens en Erwin Altena er 2-4 van voor Van Otterdijk. In de 28e minuut gaf Niels Bankers de uitslag een beter aanzien, 3-4. Van Otterdijk handhaaft zich door deze overwinning in de eerste klasse.

Dit was het einde van het seizoen 2017-2018.

Medio augustus gaat de competitie 2018-2019 van start.