SIRIS.nl

Jeugdtoernooi SV Someren met 75 teams

Zaterdag 9 juni staat sportpark De Potacker in Someren in het teken van het jaarlijkse E-, F- en Mini-toernooi van SV Someren.

Dit jaar strijden 75 teams van verschillende voetbalverenigingen uit Brabant en Limburg om de overwinning.

De F- en Mini-teams, oftewel jongeren onder 8 en 9 (JO8, JO9) en jongeren onder 7 (JO7), spelen hun toernooi in de ochtend. De eerste wedstrijd begint om 9.30 uur. Omstreeks 12.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

In de middag spelen de E-teams, oftewel jongeren onder 10 en 11 (JO10, JO11) hun toernooi. De eerste wedstrijd is om 13.45 uur. De prijsuitreiking is omstreeks 17.00 uur.

Het E-, F- en Mini-toernooi staat vooral in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Bij deze spelers en speelsters staat de prestatie nog niet voorop. Het gaat vooral om het leren van het spel en het meedoen met een groep. Spelplezier en beleving staan centraal.

Elke speler krijgt na afloop een mooie herinnering als deelnemer aan het toernooi. Voor de teams die als eerste en tweede eindigen in elke poule is een fraaie beker de beloning.

Alle vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn welkom om naar het toernooi te komen kijken.

Aan de mensen uit Someren wordt verzocht op de fiets naar De Potacker te komen, zodat er voldoende parkeerplaatsen vrij blijven voor de gasten.

Op zaterdag 9 juni geldt er de hele dag eenrichtingsverkeer in de Potackerweg. Dit wordt aangegeven met verkeersborden. Verkeersregelaars wijzen automobilisten de weg.

Meer info over het toernooi is te vinden op www.svsomeren.nl