Vrouwen Someren/NWC terug in de hoofdklasse

Na de winst op FC Berghuizen in Oldenzaal, stond op zondag 10 juni de uitwedstrijd tegen Prinses Irene op het programma.

Om 12.00 uur kon de wedstrijd beginnen. Na twintig minuten was er een kleine drinkpauze ingelast. Hierdoor had de trainer kans om een paar kleine dingen te bespreken. Door deze bespreking nam Someren/NWC de leiding. In de 38e minuut zorgde Yvonne Swinkels ervoor dat Lotte van Mourik een grote kans kreeg. Natuurlijk liet Lotte deze kans niet  liggen en hierdoor werd het 0-1. Een paar minuten later was het weer raak. Lotte was ook verantwoordelijk voor de 0-2.

In de tweede helft was Someren/NWC ook de betere ploeg. In de 61e minuut brak Kim Bankers door de verdediging van Prinses Irene en gaf een perfecte voorzet op Lotte. Hierdoor deed Lotte wat ze al de hele wedstrijd deed; namelijk scoren. Deze 0-3 gaf voor Someren/NWC de zekerheid dat de wedstrijd gespeeld was. Uiteindelijk maakte Lotte nog de 0-4 en had Someren gewonnen.

Toen de scheidsrechter het eindsignaal liet horen, kon het feest beginnen. De platte kar en nog een geslaagde middag/avond in het centrum van Someren volgden.