‘Over leven met kanker’ een dag lang live vanuit het Catharina Ziekenhuis

Samen met Omroep Brabant staat het Catharina Kanker Instituut donderdag 21 juni stil bij het tienjarig bestaan van het Instituut.

Onder de naam ‘Over leven met Kanker’ wordt de hele dag op radio, tv en internet stil gestaan bij kanker. Patiënten, specialisten en andere zorgverleners komen aan het woord en delen hun verhaal ‘over leven met kanker’.

Verslaggevers van Omroep Brabant kijken mee achter de schermen van het Catharina Kanker Instituut, doen live verslag van operaties en volgen de reis van de patiënt door ons ziekenhuis. Ook worden Brabanders opgeroepen om hun haar te doneren voor pruiken voor patiënten die vanwege chemotherapie hun haar hebben verloren. Voor de actie worden mensen gezocht die minimaal 30 centimeter haar kunnen missen. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar haardoneren@omroepbrabant.nl.

De speciale dag begint donderdag 21 juni om 6.00 uur op Omroep Brabant Radio. Van 10.00 tot 13.00 uur wordt het tv-programma Brabants Bont live uitgezonden uit de centrale hal van het ziekenhuis. Daarna gaan verslaggevers nog tot 19.00 uur door op Omroep Brabant Radio. Om 17.30 uur schuiven specialisten aan bij het tv-nieuws. En ook op social media wordt uitgebreid aandacht besteed aan ‘Over leven met kanker’. Zo worden er twee live-operaties voorbereid, die te volgen zijn op de website van het ziekenhuis en op Facebook.

Meer informatie: www.catharinaziekenhuis.nl/overlevenmetkanker.


Trefwoorden: catharina kanker instituut catharina ziekenhuis
Geplaatst

woensdag 13 juni 2018 | 15.19 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 13 juni 2018 | 16.22 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub