Tijdens het Kennedymarsweekend op zaterdag 7 en zondag 8 juli is Someren een stuk beter bereikbaar.

Voorgaande jaren werd het dorp nog grotendeels afgesloten tijdens het evenement. Vanaf dit jaar is dat niet meer het geval. Dit betekent dat bewoners en bezoekers vanaf de randwegen het dorp in kunnen rijden. Er zijn géén inrijstickers meer nodig om het centrum van Someren te kunnen bereiken. Deze worden dan ook niet meer verspreid.

Bezoekers van de Kennedymars kunnen parkeren in het dorp.

Let op, de normale verkeers- en parkeerregels (blauwe zone, parkeerverbod, aanwijzingen van verkeersregelaars, enz.) gelden ook tijdens de Kennedymars. Om parkeeroverlast voor bewoners te voorkomen, gelden in diverse straten parkeerverboden. Er zijn in het dorp diverse wegafsluitingen voor de doorkomst van de wandelaars, de jaarmarkt of overige activiteiten.

Meer info: www.kennedymars.nl/verkeersmaatregelen

Voor wandelaars is er een speciale parkeerplaats ingericht aan de Loovebaan 35. De parkeerplaats is geopend van zaterdag 16.00 uur tot zondag 18.00 uur. Lopers kunnen er gratis parkeren. Voor slechts € 1 word je naar de start op het Wilhelminaplein gebracht. Op zondag word je gratis teruggebracht naar de parkeerplaats. De pendelbusjes rijden alleen voor wandelaars.

Bij de 60 km-post bij sporthal De Postel is een Meet & Greet waar wandelaars en supporters elkaar kunnen ontmoeten. Bezoekers van de Meet & Greet kunnen parkeren op een speciaal ingericht parkeerterrein op de hoek Loovebaan-Vaarselstraat. Ook bezoekers van de jaarmarkt kunnen hier parkeren. De Meet & Greet is in verband met de doorkomst van de lopers niet met de auto bereikbaar.

Op de zaterdagen 23 en 30 juni is de voorinschrijving van de Kennedymars op het Wilhelminaplein in Someren van 10.00 tot 15.00 uur.


Trefwoorden: sporthal de postel kennedymars
Geplaatst

donderdag 14 juni 2018 | 13.10 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 14 juni 2018 | 14.10 uur


businessclub