Op zondag 15 juli staat de semi-klassieker Omloop van de Heidehof in Someren-Heide op de kalender van de Nederlandse Wielren Bond (NWB).

Tour- en Wielerclub De Zwaluw uit Someren tekent voor de organisatie van de 39e editie van deze wedstrijd.

De renners zullen gaan strijden om de Grote Prijs Heidehof.

De deelnemers rijden hun rondjes op een parkoers van ca. 5.700 meter, gevormd door de volgende wegen in Someren-Heide: Kerkendijk, Smulderslaan, Limburglaan, Kraaiendijk en weer Kerkendijk waar de start en finish zullen plaatsvinden.

Er worden circa 150 deelnemers verwacht. Zij strijden om de podiumplaatsen in een van de twee categorie├źn: amateurs of masters 40+.

Ferdi van Katwijk uit Wanroij, winnaar van de editie 2017 zal proberen zijn titel te verdedigen tegen o.a. Kamiel de Vleeming uit Zwolle en Roy Steuten uit Ell. Ook de mannen uit de top 10 van de Omloop van de Peelrijt, zoals Koen Wulterkens uit Boxmeer, Germon Peeters en Jeroen Rombouts uit Tilburg en Peter Stienstra uit Heerlen zullen strijden voor een podiumplek. Uit de regio zullen we het werk zien Patrick Houthooft (Helmond), Stef van den Bosch (Milheeze), Rick Craenen (Nederweert) en Gijs Vierling uit Veldhoven.

De amateurs starten om 12.30 uur. Zij rijden 91 km.

De masters van 40 jaar en ouder starten om 12.32 uur. Zij rijden 63 km.

Inschrijven kan nog op zondag 15 juli vanaf 11.00 uur in zaal Heidehof aan de Kerkendijk.

De toegang is gratis.


Trefwoorden: tour en wielerclub de zwaluw nwb heidehof
Geplaatst

vrijdag 06 juli 2018 | 10.59 uur

Laatst gewijzigd

zondag 15 juli 2018 | 22.38 uur


businessclub