Op zaterdag 7 juli vond bij tennisvereniging ‘t Root in Asten een groot kinderevenement plaats, het Menzis Tenniskids Feest.

Alle aanwezige kinderen genoten het weekend van tennis, fun en entertainment. Zo konden ze tennisclinics volgen, beachtennissen, padellen of meedoen aan glow in the dark-tennis. Naast alle tennisactiviteiten werden de kinderen vermaakt met een drumworkshop, goochelshow en de vele aanwezige springkussens.

De Tenniskids mascottes Ace en Love konden ook niet ontbreken op het feest en vermaakten de kinderen.

De KNLTB en zorgverzekeraar Menzis organiseerden het Menzis Tenniskids Feest dit jaar voor de derde maal. Het feest is speciaal voor alle kinderen die meer dan drie keer hebben deelgenomen aan de Tenniskids competitie. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen en zo meer te laten bewegen. Alle kinderen mochten daarom ook een vriendje of vriendinnetje meenemen, ook als ze niet lid zijn van de KNLTB. Zo konden deze kinderen ook ervaren hoe leuk tennis is. Er zijn zo'n 60.000 kinderen tot en met 12 jaar die tennissen bij een KNLTB-vereniging, waarvan ongeveer 25.000 kinderen tennissen in competitieverband.


Trefwoorden: menzis tenniskids feest tennispark t root
Geplaatst

zaterdag 07 juli 2018 | 17.17 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 juli 2018 | 17.04 uur


businessclub