21:07: CuundersGlashelder - LeenenRegiobank

20:30: Topparty - Toff

21:02: Breukers - Jan&Jan

21:33: Sphinx - Uncle Buck

22:04: Van Otterdijk - Van Zoggel 2

In de strijd om de Roman Techno Cup kwam Van Zoggel 2 in de 11e minuut op 0-1 tegen Postel 2. Sem Leenen schoot de bal met een geplaatst afstandsschot in een leeg doel. In de 19e minuut trok doelman Niels Zwinkels met een afstandsschot vanaf de middenlijn de stand gelijk, 1-1. In de 22e minuut bracht Ralf Kolenberg met een lepe intikker zijn team een ronde verder in de beker, 2-1.

Toff had even tijd nodig tegen Bleekerven om op toeren te komen. Vanaf de middenlijn opende Ward Slegers in de 5e minuut de score voor Bleekerven. In de 11e minuut maakte Jonas Meulendijks met een intikker de gelijkmaker en drie minuten later schoot Gijs van Helmond de bal in de kruising bij Bleekerven, 2-1. Bleekerven gaf niet op en Joris van Horne zorgde in de 19e minuut voor de gelijkmaker, 2-2. Hierna trok Toff de wedstrijd naar zich toe en doelman Thomas van Bree (20e), Gijs van Helmond (22e), Niels van Horne (23e) en Martijn van den Einden (24e) zorgden voor de 6-2 winst.

Hoofdklasser Acfis heeft zich goed versterkt en dat ondervond eersteklasser Van Otterdijk. Binnen 17 minuten stond het 0-7 voor Acfis. Ronald Claessens scoorde in de 18e minuut tegen, 1-7. De druk van Acfis werd minder en Van Otterdijk kwam wat meer in z’n spel. In de 20e en 23e minuut scoorden de voorwaartsen van Acfis nog een keer waarna aanvoerder Patrick Mennen van Van Otterdijk in de 24e minuut de eindstand op 2-9 bepaalde. De doelpunten van Acfis werden gemaakt door Bas Imandt (5x), Bart van Rooij (2x), Rik van de Ven en Teun Castelijns.

Het Wapen kwam in de derde minuut op 0-1 tegen DeskaMarkt8 door een perfect in de hoek geplaatste bal door Nicky Meeuws. Bij het Wapen waren enkele stamspelers afwezig en invaller-doelman Dick van Bommel deed wat hij kon en voorkwam een aantal “zekere” doelpunten. Toch zag Jos Hurkmans kans om hem in de 7e en 15e minuut te passeren, 2-1. In de 24e minuut bezegelde Marijn Seijkens het lot van het Wapen, 3-1 voor DeskaMarkt8.

Ons Café had de handen vol aan Sphinx met hun onvoorspelbare acties. In de zesde minuut kreeg Roy Janssen een goede kans en schoot onberispelijk binnen, 1-0 voor Ons Café. In de 10e minuut bracht Dennis Rutten Sphinx op gelijke hoogte door de bal via paal – paal binnen te schieten, 1-1. Ons Café zette er een tandje bij en Mike van der Loo en Patrick Meeuws (2x) vergrootten de voorsprong tot 4-1 in de 24e minuut. In diezelfde minuut kreeg Sphinx een strafschop toegekend die door de jarige Marvin Lemmen werd benut, 4-2. Er werd verder niet meer gescoord.

Het Zunneke en Uncle Buck waren sterk aan elkaar gewaagd. In de 12e minuut tikte Rob van der Weijst via de paal de 0-1 voor Uncle Buck binnen. Beide teams bleven aanvallen en kregen kansen. In de 19e minuut schoot Harrie Maas de 1-1 voor het Zunneke binnen. Omdat er niet meer gescoord werd volgden strafschoppen die door het Zunneke beter werden benut. Zij zijn een ronde verder.

Hurkmans tegen Educontract was het aanzien waard. Een wedstrijd waarin vader en zonen tegen elkaar uitkwamen. Bij Hurkmans speelden Willem en Ralf tegen Rens Hurkmans bij Educontract en Riny van den Wijnboom bij Hurkmans tegen zoon Stef bij Educontract. Dat gegeven liet een aantal mooie confrontaties zien. Educontract verraste Hurkmans volkomen door twee doelpunten in de 4e en 11e minuut van Tim van Brussel. In de 19e van de 25 minuten speeltijd schoot doelman Sjoerd Hooglugt van afstand de 2-1 raak. In de laatste drie minuten moest Educontract deze voorsprong prijsgeven door doelpunten van Henri van Lieshout, Willem en Ralf Hurkmans. Hurkmans is hierdoor een ronde verder.

Breukers en Kanters gaven elkaar geen duimbreed toe. Beide teams kregen enkele kansen doch die werden niet benut. De wedstrijd leek dubbelblank te eindigen en strafschoppen lagen in het verschiet. Met nog een halve minuut te gaan punterde doelman Jeroen Roijakkers de bal in de hoek van het Breukers doel en plaatste daarmede zijn team voor de volgende bekerronde.

CuundersGlashelder begon imponerend tegen Centersnacks. Doelman Jordy van Neerven en Jordy van Lunsen schoten in de eerste minuut CuundersGlashelder naar een 2-0 voorsprong. Het herstel van Centersnacks duurde niet lang. Tyrone Pelzers zorgde in de tweede minuut voor de aansluiting en John van Ganzewinkel in de 8e minuut voor de gelijkmaker, 2-2. Centersnacks kreeg meer grip op de wedstrijd en Marcel van den Berkmortel (16e), Roland Martens (18e) en wederom Tyrone Pelzers (24e) bepaalden de uitslag op 2-5 voor Centersnacks.

Centraal was een maatje te klein voor Jagershuis. Na de twee doelpunten van Toon Filippini in de 2e en 5e minuut voor Jagershuis, hield Centraal goed stand tot in de slotfase. In de 22e minuut schoot Job van den Nieuwenhof de 3-0 voor Jagershuis raak. Stefan van Velthoven redde een minuut later de eer voor Centraal en nog in dezelfde minuut hakte Job van den Nieuwenhof de 4-1 overwinning binnen. Doelman Roy Bukkems van Centraal had he6 druk.

Loomans won reglementair met 0-3 van CanadeesMarkBerkers dat niet voldoende spelers op de been kon brengen.

Egelantier ging met 0-2 ten onder tegen BekenHDSolar. Het was een wedstrijd met weinig kansen. In de 16e minuut kwam Bob Leenen vrij voor doel en tekende voor de 0-1. Vier minuten later schoot Vincent van den Bogaart vanaf de middenlijn de 0-2 binnen.