SIRIS.nl

Tweede Anna’s Online Vragenuurtje over liesbreuken

Het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop houdt op dinsdag 11 september om 19.30 uur voor de tweede keer Anna’s Online Vragenuurtje.

Het vragenuurtje geeft mensen de kans om aan de specialisten op een laagdrempelige manier vragen te stellen over een bepaald onderwerp. Na het succes van het eerste vragenuurtje over heup- en knieklachten staat het tweede vragenuurtje in het teken van liesbreuken.

Tijdens Anna’s Online Vragenuurtje zitten chirurgen Piet Hoek en Arno Oomen klaar om alle vragen over liesbreuken te beantwoorden. Wat is een liesbreuk precies? Is een operatie altijd noodzakelijk? Kijkers kunnen tijdens de livestream via het chatvenster vragen inzenden. Het is ook mogelijk om nu al vragen achter te laten op www.st-anna.nl/vragenuurtje. Het stellen van vragen is volledig anoniem. De chirurgen beantwoorden vragen en geven ook achtergrondinformatie over liesbreuken.

Ga voor meer informatie, het vooraf stellen van vragen, het deelnemen aan of het meekijken naar Anna’s Vragenuurtje naar www.st-anna.nl/vragenuurtje. Op deze pagina is ook de vorige editie van het vragenuurtje over heup- en knieklachten terug te kijken.

Anna’s Vragenuurtje is een laagdrempelige manier om mensen contact te laten leggen met specialisten van het St. Anna Ziekenhuis. Het vragenuurtje is niet bedoeld als een consult. Het is een aanvulling op bestaande vormen van voorlichting die het St. Anna Ziekenhuis aanbiedt.