De Ruchte in Someren viert feest.

Het is komend theaterseizoen twintig jaar geleden dat De Ruchte in zijn huidige vorm de deuren officieel opende.

Daarom dit jaar een extra feestelijke start van het nieuwe seizoen met voorstellingen, concerten en films.

Op vrijdag 14 september om 15.30 uur wordt met ‘Dikkie Dik en Ik’ afgetrapt met een voorstelling voor de allerjongsten. Tijdens de voorstelling duiken twee acteurs samen met de kinderen in de wereld van de kat. Deze voorstelling is inmiddels volledig uitverkocht.

Op zaterdag 15 september is het kick-off festival met een feestelijke opening van het 20e theaterseizoen.

De tribune wordt aan de kant geschoven, de bar komt in de zaal en het publiek wordt deze avond getrakteerd op een keur aan artiesten en gezelschappen. Diverse artiesten geven een voorproefje van hun voorstelling later dit seizoen in De Ruchte. Na afloop van de previews wordt er afgesloten met een knallend optreden van ‘Re-Union the Band’.

De entree is gratis.

Op zondagochtend 16 september kunnen liefhebbers van klassieke muziek genieten van twee jonge pianisten die hun talent ten gehore brengen.

In de verbouwde en sfeervolle foyer van De Ruchte spelen de twee toptalenten stukken van Beethoven, Schubert, Liszt en Rachmaninoff. Aanvang 11.00 uur. Entree € 2.

De zondagmiddag en -avond staat in het teken van film. Twee topfilms van twintig jaar geleden, omdat De Ruchte twintig jaar bestaat.

Om 14.00 uur een film voor jong en oud, namelijk ‘Lion King 2’. Om 20.00 uur is de topfilm The Big Lebowski te zien op het witte doek bij De Ruchte. Voor beide films geldt de speciale toegangsprijs van € 2.

Het volledige theaterprogramma 2018/2019 van De Ruchte is te vinden op www.deruchte.nl.


Trefwoorden: de ruchte
Geplaatst

vrijdag 14 september 2018 | 08.09 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 17 oktober 2018 | 20.10 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub