Tweede klasse:

Sphinx - Centraal 0 - 2

Educontract - Ons Café 0 - 5

CuundersGlashelder - Egelantier 4 - 1

In de hoofdklasse werd de topper Toff tegen Acfis gespeeld. Het werd een spannende maar vaak veel te harde wedstrijd. In de derde minuut opende Juul Verburgt de score voor Acfis. In de 10e minuut schoot doelman Thomas van Bree van afstand de bal precies in de kruising bij Acfis, 1-1. Twee minuten later joeg Bram van Dijck de bal snoeihard diagonaal onhoudbaar achter doelman Thomas van Bree, 1-2. Ongeveer halverwege de wedstrijd trok Timo Janssen de stand weer gelijk met een onverwachts schot, 2-2. Beide teams speelden in een hoog tempo. In de 19e minuut bepaalde Juul Verburgt de uitslag op 2-3 voor Acfis.

Postel 2 en Van Gennip waren goed aan elkaar gewaagd. In een fijne wedstrijd opende Nick Kusters in de 12e minuut de score door na een mooie aanval en 1-2'tje met Dirk Maas de bal binnen te tikken, 1-0. Vijf minuten later kwam Postel 2 op 2-0 nadat Sebastian Ten Bruggen Cate uit de draai raak schoot. Van Gennip gaf niet op en Maarten van den Einden verkleinde in de 21e minuut de achterstand tot 2-1. Meteen hierna was het weer Sebastian Ten Bruggen Cate die Postel 2 op een 3-1 voorsprong zette. In de 24e minuut verzuimde Van Gennip de achterstand te verkleinen toen Bart Sijbers een strafschop miste. Toch kwam Van Gennip op 3-2 door een doelpunt van Maarten van den Einden, 3-2. Daar bleef het bij.

In hoog tempo werd er ook gespeeld bij Berkvens tegen Steenstra. Tot de slotminuten hielden beide teams elkaar in evenwicht, 2-2. In de 27e minuut punterde Dirk Hurkmans de bal net langs de paal achter doelman Niels Steenstra, 3-2. Dat brak het verzet van Steenstra en zeker toen Luuk Hoeben vanaf de middenlijn de 4-2 liet aantekenen. De andere doelpunten werden gemaakt door Dirk Hurkmans en Robin van den Aker voor Berkvens en Justin Hoeben en Koen de Louw voor Steenstra, 4-2.

Het Wapen en Van Zoggel 1 speelden een aantrekkelijk partij waarbij Van Zoggel in de 12e minuut door Lex Klaver op 0-1 kwam. Het duurde tot de 24e minuut voordat er wat meer actie ontstond. Wesley Maas zorgde voor de 0-2 voor Van Zoggel. In dezelfde minuut maakte Jos Welten er 1-2 van. Met nog één minuut op de klok volgde eenzelfde scenario waarbij eerst Stefan Maas voor 1-2 zorgde en in dezelfde minuut bepaalde Rob van Santvoort de uitslag op 2-3 voor Van Zoggel 1.

Topparty verloor reglementair met 0-3 van Daan’s. Het team kon niet voldoende spelers op de been krijgen voor deze wedstrijd.

In de eerste klasse vielen tien doelpunten in de wedstrijd tussen Bankers en Van Otterdijk. Binnen zeven minuten werd er zeven keer gescoord, 4-3 voor Bankers. In de 12e en 17e minuut vergrootte Bankers de voorsprong tot 6-3 waarna Van Otterdijk in de slotminuut tot 6-4 terug wist te komen. Voor Bankers scoorden Sidi Kourouma (2x), Marijn van Bussel (2x), Steef Driessen en Wesley Janssen; voor Van Otterdijk deden dat Ronald Claessens, Nick Verwegen, Hein van den Einden en Frank van den Boomen, 6-4.

Spannend was het bij Jan&Jan tegen Kanters. Tim Schuts en Stijn Sanders zorgen binnen acht minuten voor een 2-0 voorsprong voor Jan&Jan. Een minuut later passeerde Tim Schuts zijn eigen doelman, 2-1. Vervolgens kregen beide teams kansen en in de 24e minuut stelde doelman Jeroen Roijakkers Pieter Velings in staat om de gelijkmaker te scoren, 2-2. Jan&Jan haalde de overwinning toch nog binnen in de laatste seconden van de wedstrijd door een doelpunt van Stijn Sanders, 3-2.

DeskaMarkt8 klopte Centersnacks met 6-2. Bij Centersnacks wilde er niet veel lukken in deze wedstrijd. In de tweede minuut zorgde Pieter van den Broek voor 1-0. Uit een prachtige aanval in de 11e minuut maakte Jos Hurkmans er 2-0 van voor DeskaMarkt8. In de 14e en 16e minuut was Mikel Dürrer twee keer succesval, 4-0. De 5-0 was het mooiste doelpunt van de avond. Marijn Seijkens kopte boven de doelman uit de bal prachtig in het Centersnacks doel. DeskaMarkt8 liet de teugels wat vieren en dat gaf Lars van Dooren en Tyrone Pelzers de kans om twee keer te scoren voor Centersnacks, 5-2. In de 28e minuut bepaalde Mikel Dürrer de uitslag op 6-2 voor DeskaMarkt8.

In de tweede klasse kwam Ons Café al vlug op een 0-2 voorsprong tegen Educontract door doelpunten van Mike van de Loo en Mark Struijcken in de 4e en 6e minuut. Educontract deed wat het kon maar moest toch aanzien dat Eytan Kochavi er in de 17e minuut 0-3 van maakte voor Ons Café. In de slotfase zag Mike van de Loo nog kans om in de 27e en 29e minuut te scoren waardoor Educontract met 0-5 verloor.

Sphinx en Centraal waren goed aan elkaar gewaagd. Het samenspel en de afwerking bij Centraal was beter. In deze wedstrijd scoorde Jan Verhees in de 13e en 23e minuut voor Centraal, 0-2.

Jan van Moorsel scoorde drie keer bij CuundersGlashelder tegen Egelantier in de 2e, 8e en 11e minuut. In de derde minuut maakte Jordy van Lunsen er 2-0 van. Na de 4-0 voorsprong duurde het tot de 21e minuut voordat Lex Lemmen door de benen van de doelman de eretreffer wist te scoren, 4-1.