CuundersGlashelder - Sphinx 9 - 0

Egelantier - Centraal 3 - 2

Bleekerven - Ons Café 0 - 3

Uncle Buck - Zunneke 3 - 2

In de hoofdklasse kwam CanadeesMarkBerkers te kort tegen Berkvens. In de vierde minuut opende Robin van den Aker op snelheid de score voor Berkvens, 1-0. Drie minuten later stond het 1-1 na een schot van grote afstand in een leeg doel door Freek Raijmakers. Tussen de 12e en 16e minuut bouwde Berkvens door Dirk Hurkmans, Robin van den Aker en Luuk Hoeben een 4-1 voorsprong op. CanadeesMarkBerkers kwam nog heel dicht bij door treffers van Geert Verberne (17e) en Freek Raijmakers (19e), 4-3. In de laatste acht minuten scoorde Robin van den Aker nog twee keer waardoor Berkvens deze wedstrijd met 6-3 won.

Bij Topparty tegen Postel 2 was de beginfase duidelijk voor Postel 2. Nick Kusters opende in de 7e minuut de score, 0-1. In de 12e minuut liet de doelman van Topparty de bal los en toen was het voor Sven ten Wolde een klein kunstje om de bal binnen te tikken, 0-2. Topparty hervond zich en speelde vervolgens misschien wel de beste wedstrijd tot nu toe. In de 24e minuut tikte Dirk Hesius de bal binnen na een 1-2'tje met zijn doelman Ralf van de Laar, 1-2. Na een mooie individuele actie in de 26e minuut schoot Hidde Maas de gelijkmaker in het Postel 2 doel, 2-2. Ondanks aandringen van beide kanten werd er niet meer gescoord. Het eerste puntje voor Topparty is binnen.

Van Gennip en het Wapen waren in eerste instantie goed aan elkaar gewaagd. Pas in de 15e minuut kwam het Wapen op 0-1 door een doelpunt van Nicky Meeuws. Van Gennip werd wakker geschut en alle ballen gingen vervolgens op Bart Sijbers. Hij werd de man van de wedstrijd door 4 keer te scoren, 4-1 voor Van Gennip.

Binnen acht minuten keek Toff tegen een 0-3 achterstand aan tegen Daan’s. Ronnie Heymans zorgde voor 0-2 door in de 4e en 7e minuut twee keer hard raak te schieten. Een minuut later tikte Ravid Kochavi de 0-3 binnen na een splijtende pass van Ronnie Heijmans. In de 11e minuut stopte Maarten Werts van Daan’s een door Gijs van Helmond genomen strafschop. Drie minuten later had hij wel succes toen hij een van de paal terugspringende bal binnenschoot, 1-3. Kort voor tijd bepaalde Ravid Kochavi een strafschop raak waardoor Daan’s met 1-4 won.

In de eerste klasse won Jagershuis krap van Van Zoggel 2. Bram van Mierlo opende de score voor Van Zoggel na een 1-2'tje met Tim Raijmakers, 0-1. Vijf minuten later was de gelijkmaker voor Rob van der Sluijs, 1-1. In de 20e minuut zette Tim Raijmakers Van Zoggel op een 1-2 voorsprong na een mooi doelpunt uit de draai. Jagershuis kwam op gelijke hoogte na een eigen doelpunt van Tim Raijmakers in de 28e minuut, 2-2. Jagershuis zette nog even druk tijdens de consternatie die bij Van Zoggel was ontstaan en in de 29e minuut schoot Thijs van Heugten zijn team naar de overwinning, 3-2.

Postel 1 bleek geen partij voor Bankers. Bankers bouwde een 0-5 voorsprong op door Jordi Giebelen (2x), Sidi Kourouma (2x) en Marijn van Bussel. Pas in de laatste vijf minuten lukte het Postel 1 door Bart Hurkmans en Norbert Maas tot de 2-5 eindstand te komen.

Na de vlugge voorsprong in de eerste minuut voor van Otterdijk door Rob Rijkers, 0-1 kwam Breukers zeer sterk terug tot een 3-1 voorsprong door treffers van John den Dekker en Geert de Lau (2x). In de laatste tien minuten gaf Breukers deze voorspong toch weg na treffers van Patrick Mennen en in de laatste minuut van Merijn Altena, 3-3.

De wedstrijd duurde voor BekenHDSolar te kort om nog een puntje te pakken tegen Centersnacks. In de 28e minuut stond Centersnacks met 1-4 riant voor. In de 29e minuut scoorde BekenHDSolar echter nog twee keer, 3-4 eindstand. Voor Centersnacks scoorden Tyrone Pelzers (2x), Dirk van Lieshout en Marcel van den Berkmortel; voor BekenHDSolar troffen doelman Paul van den Boomen, Bob Leenen en Rudi Nijssen doel.

In de tweede klasse Bij Bleekerven tegen Ons Café was de einduitslag al in de 13e minuut bereikt. In de vierde minuut kwam Ons Café door een eigen doelpunt van Bleekerven op 0-1. Na een dribbel schoot Mark Struijcken in de 9e minuut de bal hard in het dak van het doel, 0-2. Slecht uitverdedigen van Bleekerven stelde Mike van de Loo in de 13e minuut staat om de 0-3 te scoren.

Egelantier en Centraal waren goed aan elkaar gewaagd. In de 10e minuut stond het 1-1 door doelpunten van Mathijs de Jongh voor Egelantier en Mark van Oosterwijk voor Centraal. Vervolgens duurde het tot de 26e minuut voordat Mayron Haazen er 2-1 voor Egelantier van maakte. De strijd was nog niet gestreden en in de slotminuut kwam Centraal op gelijke hoogte, 2-2. Meteen na de aftrap stelde Mayron Haazen de overwinning voor Egelantier vast met zijn doelpunt, 3-2.

Na een slechte wedstrijd van Sphinx ging CuundersGlashelder met een 9-0 overwinning naar huis. De doelpunten werden gemaakt door Jordy Overman (2x), Jordy van Lunsen (3x), Stan van Hoof, Niels van Santvoort (2x) en Mick Michiels.

In de eerste twintig minuten kwam Uncle Buck op 3-0 tegen het Zunneke door doelpunten van Koen Jansen en Rick van Bussel (2x). Het Zunneke kwam beter in de wedstrijd en in de 29e en 30e minuut scoorden Harrie Maas en Mathijs Peters voor het Zunneke. Uncle Buck kroop door het oog van de naald. Hun blijdschap was er niet minder om, 3-2.