ST Someren/NWC weer te sterk voor Prinses Irene

Net als bij de promotiewedstrijd enkele maanden geleden waren de vrouwen van ST Someren/NWC het team van Prinses Irene uit Nistelrode weer de baas.

Weliswaar ging het dit keer een stuk moeizamer dan de vorige keer.

Al vroeg in de wedstrijd zette Lotte van Mourik de gasten op een 0-1 voorsprong. Dat werd ook de ruststand. In de tiende minuut van de tweede helft werd de voorsprong van Someren/NWC verdubbeld door Shauny Regli, 0-2.

De aansluitingstreffer van Prinses Irene viel in de 70e minuut, 1-2.

Daarna was het eenrichtingverkeer richting het doel van ST Someren/NWC, maar de vrouwen van Someren/NWC hielden stand. Dus winst voor Someren/NWC met 1-2.

Dit was voor Someren/NWC de derde overwinning in vier wedstrijden en een knappe tweede plaats achter Eldenia.

Volgende week wordt er gestreden voor de KNVB-beker, waar Someren/NWC niet meer aan mee doet, na de uitschakeling in de poulefase.

De week daarna volgt de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige VV Bavel. Bavel staat vierde in de competitie met twee punten minder dan ST Someren/NWC.

Dat betekent een topper op sportpark De Potacker.