Burgemeester Dilia Blok viert op 4 december het éénjarig burgemeesterschap in de gemeente Someren.

Onder het motto 'Samen vieren en vertellen' nodigt de burgemeester inwoners van de gemeente Someren uit, die op 4 december jarig zijn, om samen met haar op die dag deel te nemen aan een feestdiner.

Burgemeester Blok vertelt op www.someren.nl: ''Ik ben erg blij met de vele uitnodigingen die ik van inwoners mocht ontvangen om aan de keukentafel aan te schuiven. De heerlijkste gerechten kreeg ik voorgeschoteld en de mooiste gesprekken heb ik met velen gevoerd. Nu is het mijn beurt om een aantal inwoners uit te nodigen bij mij aan de dis. Ik nodig iedereen uit die op 4 december jarig is en het leuk vindt om die dag met mij informeel te dineren (van 18.00 tot 20.00 uur, ergens in Someren) om mij dit te laten weten. Wij zullen dan via loting bepalen wie met mij deze verjaardag zal vieren. Samen gaan we genieten van een heerlijk diner en ik hoor dan ook graag nog veel meer mooie verhalen uit de gemeente''.

Bent u jarig op 4 december en lijkt het u leuk om met de burgemeester en andere jarigen te dineren en mooie verhalen te delen?

Meld u dan vóór 18 november aan per e-mail via burgemeester@someren.nl of bel met de gemeente, tel 0493-494888. Bij aanmelding uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum vermelden. U hoort dan uiterlijk 23 november of u een van de gasten zult zijn.


Trefwoorden: burgemeester dilia blok dilia blok
Geplaatst

donderdag 08 november 2018 | 09.40 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 08 november 2018 | 09.40 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub