Het Astens Mannenkoor verzorgt op zondag 25 november het 13e Herfstbockconcert.

Tijdens dit concert treedt behalve het Astens Mannenkoor, ook de alom bekende zangeres van het levenslied Imca Marina op.

Imca Marina heeft vele hits op haar naam staan, waarvan ‘Viva Espana’, ‘Vino Vino’, ‘Harlekino’ en ‘Bella Italia’ het meest bekend zijn. Imca zingt in elf talen. Waar ze ook optreedt, overal zit de stemming er binnen enkele minuten in. Zingen is haar lust en leven. Het grootste plezier beleeft ze als ze het publiek vrolijk en blij achterlaat. Ook geeft ze anekdotische lezingen over het leven en de belevenis als zangeres.

Het Astens Mannenkoor staat onder leiding van Poul van Rooij en wordt op de piano begeleid door Oksana Bos-Baljva. Het repertoire voor dit Herfstbockconcert bevat een verrassende mix van Engelse, Duitse, Russische en Italiaanse liederen, ieder met hun eigen karakter. Kortom, het publiek zal kunnen genieten van een ruim repertoire aan sprankelende melodieën.

Het concert vindt plaats in zaal Jan van Hoek aan de Markt in Asten en begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

De entree bedraagt € 15, inclusief een consumptie.


Trefwoorden: imca marina
Geplaatst

donderdag 08 november 2018 | 12.55 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 27 november 2018 | 09.40 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub