SIRIS.nl

Lukas van den Heuvel jubileumprins van De Meerpoel

Zaterdag 10 november is in Zalencentrum Centraal in Someren in het bijzijn van een enthousiaste menigte de vijfde Jubileumprins van carnavalsvereniging De Meerpoel onthuld.

Nadat er afscheid was genomen van Prins Niels I en Prinses Dorien werd de nieuwe Regent over het Meerpoelrijk gepresenteerd.

Uit het Meerpoelschip verscheen Prins Lukas I van den Heuvel.

Prins Lukas I is de zoon van Joost en Astrid van den Heuvel. De vader van de prins was in 1995 prins van De Meerpoel. Prins Lukas I is de kleinzoon van Koos en Mia van den Heuvel en Wim en Riek van den Einden. Prins Lukas I is geboren en getogen in Someren en is 26 jaar oud.

Prins Lukas I woont samen met prinses Karin Lemmen, die hij heeft leren kennen tijdens hun peuterspeeltijd bij 't Drempeltje. Prinses Karin is de dochter van Johan en Marjo Lemmen en kleindochter van Piet en Siena Lemmen en Theo en Mia van Eijk.

Samen wonen de prins en prinses in Waterdael 3 in Someren.

Prins Lukas I werkt als Design Engineer bij AFA Dispensing en prinses Karin is Project Administrator bij Waterschap AA en Maas.

De prins houdt van trompet spelen bij Muziekvereniging Somerens Lust en is lid van Jazz Academy en voetbalt bij SV Someren 13. Hij heeft bij de Mini Kennedmars gelopen en houdt verder van hardlopen, gezellig met vrienden bier drinken, stappen, muziek en thuis klussen.

De Prinses speelt klarinet bij Muziekvereniging Someren Lust, doet aan Bootcamp, maakt muziek, danst veel en heeft gewerkt bij Hotel Centraal en Hennie's Frietzaak.  

Verder gaan ze elke vakantie naar het Belgische Koksijde.

De 55e Regent van De Meerpoel heeft als lijfspreuk 'Carnaval, dè klinkt ons as muziek in de orre, Di jubileumjaor gi ’n schón fisje worre'.