De nieuwe jeugdhoogheden van carnavalsvereniging De Pompers uit Someren zijn bekend.

Het jeugdcarnaval van De Pompers bestaat 33 jaar en dat is in carnavalskringen een jubileum.

Op zondagmiddag 25 november werd jubileumprins Olaf I gepresenteerd, samen met zijn jeugdadjudant Dirk en bijgestaan door hun markiezen Sanne en Tim.

Jeugdprins Olaf is 10 jaar oud en zit in groep 7b van de Mariaschool. Hij voetbalt bij SV Someren en is de zoon van Wim en Kim Sonnemans.

Jeugdadjudant Dirk is 9 jaar oud en zit ook in groep 7b van de Mariaschool. Hij speelt graag Fortnite en houdt van een grapje. Hij is de zoon van Ramon en Anne van Dam.

Markies Sanne is 11 jaar oud en zit in groep 8 van de Mariaschool. Sanne doet aan badminton en vindt chocolade erg lekker. Haar ouders zijn Stan en Mariƫlle van Houts.

Markies Tim is ook 11 jaar oud en zit ook in groep 8 van de Mariaschool. Tim luistert veel naar Spotify en is fan van PSV. Markies Tim is de broer van adjudant Dirk.

Samen met carnavalsvereniging De Pompers gaan deze jeugdhoogheden er een mooi feest van maken en dat alles naar de lijfspreuk van jubileumprins Olaf I 'Voetballen, feesten en carnavallen, bij De Pompers gaan we dit jaar keihard knallen'.


Trefwoorden: jeugdhoogheden de pompers carnavalsvereniging de pompers olaf sonnemans dirk van dam sanne van houts tim van dam
Geplaatst

dinsdag 27 november 2018 | 11.46 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 28 november 2018 | 12.06 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub