SIRIS.nl

Opening Matrassenwijzer Factory Outlet

Vrijdag 14 december opende Matrassenwijzer.nl haar eerste fysieke winkel.

Tussen Sonnemans De Slaapfabriek en Lidl in Someren is Matrassenwijzer Factory Outlet gevestigd.

Het is de eerste pilotstore voor Nederland en België, waar A-merk matrassen, boxsprings en bedtextiel tegen outletprijzen verkocht worden.

Matrassenwijzer.nl, de grootste online matrassen- en boxspringvergelijker van Nederland, is de afgelopen jaren door Paul en Lieke Sonnemans ontwikkeld. Een matras of boxspring kopen is voor veel consumenten een bijzonder moeilijk iets. Matrassenwijzer zorgt voor een passende selectie uit dit grote aanbod. Logische vragen in de keuzewijzer zorgen voor een duidelijk en helder advies. Met dat advies kan men dan naar de winkel gaan. Samen met de slaapadviseurs kan worden gekeken welke matras of boxspring het beste bij de consument past.

Tijdens de vele gesprekken met directies van de deelnemende merken kwam telkens naar voren dat er veel behoefte was aan een betrouwbaar outletkanaal voor restanten, restpartijen en overjarige modellen. Matrassenwijzer Factory Outlet is de eerste pilotstore voor Nederland en België. Er wordt groot uitgepakt. Ruim tachtig matrassen van Mline, model 2017, komen naar Someren. Ze worden aangeboden, nieuw in de verpakking, tegen de helft van de normale prijs. Maar ook ruim zestig A-merkboxsprings staan opgesteld en worden tegen outletprijzen aangeboden.

Met de komst van Matrassenwijzer Factory Outlet naar Someren was Sonnemans De Slaapfabriek genoodzaakt haar winkelruimte opnieuw in te delen. De monumentale stoomzuivelfabriek huisvest nu alle gerenommeerde A-merk boxsprings en matrassen. De oude kelder is ingericht als matrassenstudio, de zolder is gerenoveerd en herbergt het luxe segment Auping boxsprings en Mérens natuurlijk slapen. Op de tussenvloer is een nieuwe kastenstudio ingericht. Alle soorten linnenkasten, inbouwkasten en bijmeubelen zijn ook verkrijgbaar bij Sonnemans De Slaapfabriek.