Film ‘Call Me By Your Name’ in De Ruchte

In de grote zaal van De Ruchte in Someren draait op woensdag 16 januari de film ‘Call Me By Your Name’, naar een succesvolle roman uit 2007 van Andre Aciman.

De film begint om 20.00 uur.

De entree bedraagt € 5.

Voor kaarten en informatie: www.deruchte.nl.

In deze film worden wij meegenomen naar een vakantievilla, even buiten Cremona in Lombardije, prettig voorzien van dienstbaar huishoudelijk personeel. Daar brengt de 17-jarige aspirant-componist Elio Perlman de zomer door met zijn ouders. En zoals elk jaar heeft zijn vader, die hoogleraar archeologie is, zijn meest veelbelovende student uitgenodigd om de zomer met de familie door te brengen.

Dat blijkt de 24-jarige, oogverblindende adonis Oliver te zijn. Tussen de twee ontwikkelt zich aanvankelijk een flirterige en pesterige vriendschap, die uitgroeit tot een grote liefde, of in ieder geval een grote zomerliefde. Oliver is de sterkere, meer wereldwijze man, maar kent toch de meeste angst: angst voor wat er zal gebeuren als de verhouding zou uitkomen, angst voor zijn zorgvuldig geplande toekomst. Elio is te jong om zich al een afgebakend beeld te hebben gevormd van die toekomst, laat staan om er bang voor te zijn.

Als 17-jarige is hij in de lange zomer in zijn natuurlijke element; Oliver is slechts een bezoeker. Dat geeft Elio misschien wel enig overwicht in de affaire.


Trefwoorden: call me by your name
Geplaatst

donderdag 10 januari 2019 | 14.30 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 17 januari 2019 | 07.37 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub