De eerste twee wedstrijden van SV Someren na de competitiehervatting werden afgelast.

Op zondag 3 februari is Bladella te gast op sportpark De Potacker in Someren.

Het is alweer even geleden dat Someren zijn laatste competitiewedstrijd speelde. De winterperiode werd tot nu toe voornamelijk gevuld met trainingen en vriendschappelijke wedstrijden. Op zondag 27 januari werd voor de tweede keer dit seizoen een oefenpartij gespeeld tegen eersteklasser Venlosche Boys. De eerste oefenpartij eindigde in 3-3 en ook deze keer hielden beide teams elkaar in evenwicht. Nadat Luuk Hoeben zijn team meteen na rust op voorsprong had gezet, kwamen de Limburgers op gelijke hoogte. Na de 2-1 van Mike Kusters kreeg de thuisclub een aantal mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar het derde Somerense doelpunt bleef uit. In de slotfase profiteerde Venlosche Boys van Somerens balverlies in de opbouw, gevolgd door een defensieve mispeer, met een 2-2 eindstand als resultaat.

Zondag is er weer ‘een wedstrijd om het echie’ als Bladella op bezoek komt. De drager van de rode lantaarn is er dit seizoen nog niet in geslaagd om een competitiewedstrijd in winst om te zetten. Toch zijn de blauwwitten uit Bladel een lastige tegenstander, want ze verloren deze competitie slechts vier wedstrijden (net zoveel als nummer 2 Someren).

De uitwedstrijd van Someren op De Smagtenbocht eindigde in een 1-1 gelijkspel. Bladella kan met recht de gelijkspelgrossier van de tweede klasse F worden genoemd, want de mannen van coach Huub Vermeulen hielden de stand vaker in evenwicht dan de top vier samen. Acht van de twaalf wedstrijden (waaronder het laatste competitieduel tegen RKVVO) eindigden in een puntendeling.

De wedstrijd Someren-Bladella staat onder leiding van scheidsrechter Stijn Berben en begint zondag om 14.30 uur.


Trefwoorden: bladella sv someren
Geplaatst

dinsdag 29 januari 2019 | 07.35 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 29 januari 2019 | 07.40 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub