Inloopspreekuur BSOB voor vragen over belastingaanslag

Volgende week ontvangt u van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) uw aanslagbiljet voor de gemeentelijke en waterschapsbelasting.

Het aanslagbiljet ziet er anders uit dan voorgaande jaren. Heeft u een vraag over uw aanslagbiljet, WOZ-waarde of iets anders waar BSOB u mee kan helpen? Bel dan tijdens de verruimde openingstijden of kom langs bij het inloopspreekuur.

Het uiterlijk van het aanslagbiljet is veranderd. De grootste verandering is het verdwijnen van de acceptgiro. Wilt u het bedrag van het aanslagbiljet zelf overmaken? Dan kunt u dat doen via onlinebankieren of met een overschrijvingsformulier van uw bank. U kunt ook kiezen voor automatische incasso. Een machtigingsformulier voor automatische incasso zit bij het aanslagbiljet.

Als u vragen heeft over uw aanslagbiljet of WOZ-waarde, dan kunt u bellen met BSOB via tel. 088-5510000. BSOB is extra bereikbaar op maandag 25 tot en met donderdag 28 februari van 9.00 tot 18.00 uur. Daarna is BSOB weer bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

U kunt ook binnenlopen met uw vraag. BSOB houdt op woensdag 20 maart een inloopmiddag/avond tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis van Asten.

Er zijn dan deskundigen van BSOB aanwezig om vragen te beantwoorden.

Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.bs-ob.nl. Hier kunt u ook zelf snel en eenvoudig uw belastingzaken regelen via het digitaal loket.

Belastingsamenwerking Oost-Brabant is een samenwerkingsverband tussen waterschap Aa en Maas en elf Brabantse gemeenten (Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Landerd, Oss, Sint Anthonis, Someren en Uden) op het gebied van gemeentelijke en waterschapsbelastingen.


Trefwoorden: bsob belastingsamenwerking oost-brabant inloopspreekuur
Geplaatst

donderdag 21 februari 2019 | 07.50 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 20 maart 2019 | 19.16 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub