Heeren van de Peel in oprichting

In Someren wordt binnenkort een club alleen voor en door mannen opgericht; Heeren van de Peel.

Mannen die elkaar regelmatig ontmoeten voor een interessante lezing of presentatie. Maar ook voor een excursie of een andere activiteit die interessant kan zijn;  een museumclub, een club wijnproeven, een club whiskyproeven, het doen van een bijzondere activiteit.

Maar het is ook een club om na afloop van een activiteit nog gezellig na te buurten, sociale contacten te leggen of om te netwerken.

Belangstellenden zijn welkom op woensdag 17 april in Hotel Centraal, Wilhelminaplein 3 in Someren. Aanvang 20.00 uur.

Op die avond wordt er een verdere toelichting gegeven en worden er programmavoorstellen voor lezingen/activiteiten gedaan. 

Cabaretier Rob Scheepers maakt de bezoekers op die avond wegwijs in de mannenwereld en weet wellicht ook jou over te halen om lid te worden.

Ze willen in september 2019 met de eerste bijeenkomst beginnen.

De kosten voor deze avond bedragen € 10. Hiervoor krijg je een kop koffie en het eerste pilsje (of iets anders), optreden van Rob Scheepers en kunnen ook de eerste opstartkosten van de nieuwe club worden betaald (zoals statuten, website, e.d.).

De initiatiefnemers van 'Heeren van de Peel' zijn Peter Acda, Jos Haerkens, Martin van Schijndel en Jack van der Vleuten.


Trefwoorden: heeren van de peel zalencentrum centraal mannenclub rob scheepers
Geplaatst

zaterdag 09 maart 2019 | 18.38 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 09 maart 2019 | 19.16 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub