Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober 2020 vindt in Lierop een nieuwe editie van het muziekspektakel Lierop Live plaats.

En net als in de laatste twee edities in de tot muziektempel omgebouwde hal van Thwan van Gennip op het Eindje in Lierop.

Een belangrijke taak is het selecteren van een groot aantal talentvolle zangers en zangeressen. Zij zullen solistisch dan wel in duet/groepsverband hun bijdrage leveren aan dit muziekspektakel. Solisten, duo’s en groepen worden bijgestaan door het grote orkest van Fanfare en Slagwerkgroep St. Willibrordus, gecombineerd met band.

Afwijkend van de vorige editie gaan ze werken met een kleinere groep van zangers en zangeressen. Ze willen ieder de mogelijkheid bieden vaker op het podium te staan in een veranderende samenstelling. Zo kan een solist terugkomen in groepsverband maar ook binnen een groep terugkomen als backing vocal.

Dus kun je zingen, sta je met plezier voor een groot publiek en vind je het leuk om mee te doen? Kom je ook nog eens uit Lierop of je hebt een directe relatie met/in Lierop, meld je dan aan vóór maandag 1 april via e-mail lieroplive2020@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Ook nieuwe talenten (jong en oud) zijn welkom. Een deskundige groep van mensen zal je tijdens de selectie objectief beoordelen en uiteindelijk begeleiden in het traject naar de uitvoering toe.


Trefwoorden: thwan van gennip bv lierop live fanfare sint willibrordus
Geplaatst

zondag 10 maart 2019 | 11.22 uur

Laatst gewijzigd

zondag 10 maart 2019 | 13.19 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub