Orthopeed Michiel Siebelt aan de slag bij Orthopedisch Centrum Anna

Orthopeed Michiel Siebelt versterkt sinds begin deze maand het team van het Orthopedisch Centrum Anna.

Een centrum waar een ‘vast’ team van zorgverleners uit verschillende disciplines mensen met gewrichtsproblemen behandelen. Dit doen zij in nauwe samenwerking met huisartsen en fysiotherapeuten. Het centrum biedt een breed scala aan behandelopties operatief en niet-operatief.

Henk Hoekstra, voorzitter van de vakgroep orthopedie Geldrop: “We zijn zeer blij met deze uitbreiding. Michiel heeft brede kennis en ervaring met artrosezorg en gewrichtsvervangende operaties. Hij brengt expertise mee op het gebied van de voorste benadering bij het plaatsen van heupprothesen en heeft ervaring met kijkoperaties in het heupgewricht.”

Daarnaast is Michiel actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek rond gewrichtsvervanging.

“Kan het beter dan moet het beter, dat is ons motto. De praktijk- en onderzoekservaring die Michiel meeneemt passen hier uitstekend bij. Zo zorgen we er met elkaar voor dat onze patiënten op elk moment de best mogelijke beweegzorg ontvangen”, aldus vakgroepvoorzitter Hoekstra.

Het St. Anna Ziekenhuis heeft sport- en beweegzorg hoog in het vaandel. Het is één van haar speerpunten. Het Orthopedisch Centrum Anna gaat in de komende jaren verder groeien en wil in de regio en daarbuiten autoriteit op beweegzorg zijn.

De komst van Michiel Siebelt past in deze ontwikkeling.


Trefwoorden: orthopedisch centrum anna michiel siebelt
Geplaatst

vrijdag 15 maart 2019 | 10.50 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 15 maart 2019 | 16.53 uur

Auteur

Erik Bukkems


businessclub