Ons Café - LeenenRegiobank 2 - 0

CuundersGlashelder - Uncle Buck 7 - 2

Centraal - Egelantier 2 - 5

Educontract - Zunneke 2 - 5

In de hoofdklasse won Berkvens met de hakken over de sloot van Steenstra. In de tweede minuut opende Niels Schweren de score voor Berkvens, 0-1. In de vijfde minuut trok Justin Hoeben de stand weer gelijk door een strakke voorzet goed af te ronden, 1-1. Uit een counter kwam Berkvens op voorsprong door een treffer van Freek van Bussel in de 8e minuut, 1-2. Vanaf de rand cirkel schoot Justin Hoeben Steenstra in de 13e minuut weer op gelijke hoogte, 2-2. Vervolgens ging het over en weer en hadden beide teams de kans op voorsprong te komen. In de 22e minuut kwam Steenstra op 3-2 door een verdekt schot vanaf de rand strafschopgebied van Koen de Louw. Met een snoeihard schot van doelman Sil Joosten kwam Berkvens weer op gelijke hoogte in de 26e minuut. In de 27e minuut bleef Berkvens in balbezit na een wel of niet uitbal en tikte Devi Fondon de winnende treffer voor Berkvens achter doelman Thijs Thijs, 3-4.

Acfis maakte geen fout en won zeer ruim met 11-2 van CanadeesMarkBerkers dat in de tweede minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Wouter Berkvens, 0-1. In de 7e minuut kwam Acfis op gelijke hoogte maar weer was het CanadeesMarkBerkers dat op voorsprong kwam door een goed ingeschoten bal van Geert Verberne, 1-2. Hierna was er voor CanadeesMarkBerkers geen houden meer aan en bouwde Acfis de voorsprong uit naar 11-2 door doelpunten van Luuk Castelijns (6x), Juul Verburgt (3x), Bram van Dijck en Youri van Bussel. De uitslag had nog veel hoger kunnen uitvallen als Youri van Bussel meer geluk had gehad bij de afronding van de verkregen kansen.

Na een sportieve wedstrijd tussen Daan’s en Van Zoggel 1 ging Daan’s met een 5-0 overwinning naar huis. Doelman Maarten Werts opende in de tweede minuut al de score met zijn afstandsschot, 1-0. Salim Zeroual (2x) en Luc Bouwmans (2x) maakten de andere doelpunten.

Topparty schoot uit zijn slof tegen het Wapen. Pas bij een 4-0 achterstand lukte het Martijn Mulder in de 26e minuut om de eretreffer voor het Wapen te scoren, 4-1. Hidde Maas (3x), Bert Meeuws en Ralf van de Laar (2x) zorgden voor de 6-1 winst van Topparty.

In de eerste klasse won Jan&Jan na een sportieve wedstrijd met 0-3 van BekenHDSolar. Een halve wedstrijd ging het gelijk tegen elkaar op. In de 15e en 20e minuut zorgde Pieter van Kemenade voor een 0-2 voorsprong voor Jan&Jan. Vijf minuten voor tijd bepaalde Robert Jansen de uitslag op 0-3 voor Jan&Jan.

Na de 1-0 in de 9e minuut door Rob van der Sluijs voor Jagershuis nam Kanters het initiatief in handen won de wedstrijd met 1-4. In de 11e minuut passeerde Job van den Nieuwenhof ongelukkig zijn eigen doelman, 1-1. In de 15e en 24e minuut maakte Stan van Heugten er 1-3 van en vlak voor tijd legde Pieter Velings de bal panklaar voor Geert Blommers die vervolgens de uitslag op 1-4 bepaalde.

Van Zoggel 2 tegen Centersnacks ging goed tegen elkaar op. Na een prima steekpass opende Maxime Hollanders in de 12e minuut de score voor Van Zoggel 2, 1-0. In de 21e minuut kreeg Tyrone Pelzers na goed doorzetten een prima schietkans rand cirkel. Hij schoot snoeihard de 1-1 binnen. Met nog vier minuten te gaan rondde Sem Leenen een voorzet prima af, 2-1 winst voor Van Zoggel 2.

Stevig werd er gespeeld bij Postel 1 tegen Breukers. Joep Swinkels (5e) opende de score voor Postel 1, 1-0. Maarten van den Broek (11e) trok de stand gelijk, 1-1. Hierna kwam Postel 1 op 3-1 door treffers van Rowan Leenen (16e) en Bart Hurkmans (18e). In verband met een blessure en geen wisselspelers moest Postel 1 de slotfase met drie veldspelers afwerken. Breukers kwam terug tot 3-2 door een doelpunt van Maarten van den Broek (27e). In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg Bart Hurkmans de bal tegen zich aan die vervolgens in eigen doel belandde, 3-3.

Veel te hard werd er gespeeld tussen Van Otterdijk en Loomans, vooral in de slotfase. Een wedstrijd met de nodige irritaties. In de 26e minuut stond Loomans met 4-5 voor. In de slotseconde kreeg Van Otterdijk nog een strafschop toegewezen die verzilverd werd, 5-5. De doelpunten van Van Otterdijk werden gemaakt door Erwin Altena (2x), Ronald Claessens, Stefan Verberne en Ruben Altena. Die van Loomans door Chris van Eijk (4x) en een eigen doelpunt van Ronald Claessens, 5-5.

In de tweede klasse haalde Ons Café de kampioenstitel binnen na 16 van de 20 te spelen wedstrijden. Ze moesten winnen van LeenenRegiobank dat goed tegenstand bood. In de vijfde minuut opende Rudi Strauss de score voor Ons Café, 1-0. Na een eentweetje met Mark Struijcken schoot Patrick Meeuws van rechts de bal net naast de paal binnen, 2-0.

CuundersGlashelder en Egelantier maken nu samen uit wie om de promotie naar de eerste klasse gaat spelen tegen de nr. 11 van de eerste klasse.

CuundersGlashelder trad aan tegen Uncle Buck en won ruimschoots met 7-2. Bij 3-0 schoot Elsayed Elsayyad de eerste treffer van Uncle Buck binnen. Bij 7-1 bepaalde Rick van Bussel de uitslag op 7-2. De doelpunten van CuundersGlashelder werden gemaakt door Dani Fondon(2x), Jordy van Lunsen (2x), Niels van Santvoort (2x) en Jordy Overman.

Egelantier bleek te sterk voor Centraal. Martijn Bouwmans (9e) en Lex Lemmens (14e) zetten Egelantier op een 0-2 voorsprong voordat Mark van Oosterwijk (16e) er op aangeven van Joris van den Aker 1-2 van maakte. Lex Lemmens (19e) en Mathijs de Jongh (24e) vergrootten de voorsprong naar 1-4. Mark van Oosterwijk (29e) verkleinde de achterstand met een hakballetje tot 2-4. Met een hard schot bepaalde Sander van de Loo in dezelfde minuut de einduitslag op 2-5 voor Egelantier.

Het Zunneke bleef Educontract met 2-5 de baas. Na een solo van Robin van Heugten kwam Educontract op voorsprong in de 4e minuut, 1-0. In de 12e minuut strafte Harrie Maas een foutje in de verdediging van Egelantier af, 1-1. Vervolgens bouwde het Zunneke aan een 1-5 voorsprong door doelpunten van Mathijs Peters (19e), Ralph Bekx (19e) en Harrie Maas (25e en 28e). Na het benutten van een strafschop door Axel van den Biggelaar werd het 2-5.