Op vrijdag 19 april opende Tegelhandel Loomans een nieuwe tegelshowroom op de locatie Ambachten 6a in Someren.

Cabaretier John van der Sanden interviewde Johan, Jan en Frans Loomans en Robert Hurkmans over hun nieuwe aanwinst, waarna de openingshandeling werd verricht; met een vlijmscherp mes werden de champagneflessen ontkurkt.

De nieuwe tegelshowroom van Loomans telt ruim 800m2 boordevol tegelinspiratie. Met 35 merken in het assortiment, een onderscheidend XL tegelpodium, virtual reality toepassingen en vele andere moderne presentatie- en sfeerelementen past deze showroom volledig in de tijdsgeest van nu.

De consument wil geïnspireerd raken en ziet het uitzoeken van nieuwe tegels steeds meer als een beleving. Dat is wat Loomans biedt met deze splinternieuwe showroom.

Op tweede paasdag, 22 april, wordt er een feestelijke open dag gehouden voor het publiek.

De open dag duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de open dag kunt u de nieuwe showroom bezichtigen, een ritje maken in een achtbaan, plaatsnemen in een Peelexpresstour door het magazijn en genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Daarnaast is er speciale animatie aanwezig voor alle kleine bezoekers en worden er tijdens deze dag diverse mooie prijzen verloot onder alle aanwezigen.

Zie ook www.tegelhandelloomans.nl.


Trefwoorden: tegelshowroom loomans tegelhandel loomans
Geplaatst

zaterdag 20 april 2019 | 09.20 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 27 april 2019 | 20.00 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub