Kanters - Breukers 3 - 0

BekenHDSolar - Kanters 5 - 3

Tweede klasse:

Bleekerven - Educontract 4 - 2

In de hoofdklasse werd door Berkvens het vonnis geveld over Topparty. Berkvens won met 1-8 waardoor Topparty gedegradeerd is en volgend seizoen in de eerste klasse zal deelnemen. Tot de 26e minuut bouwde Berkvens een 0-8 voorsprong op door doelpunten van Robin van den Aker (2x), Devi Fondon (3x), Geert Raijmakers, Niels Schweren en Dirk Wullems. In de 27e minuut redde Marcel Hurkmans de eer voor Topparty door slecht uitverdedigen van Berkvens af te straffen, 1-8. Op vrijdag 17 mei valt in de hoofdklasse ,in hun laatste wedstrijd van het seizoen, de beslissing als Acfis en Berkvens tegen elkaar in actie komen. Acfis heeft nu nog 1 punt voorsprong op Berkvens.

In een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd won Steenstra van Toff. In deze wedstrijd stelde Koen de Louw zo goed als zeker zijn prijs als topscoorder veilig door vier keer te scoren om op een totaal van 42 doelpunten uit te komen met nog een wedstrijd te spelen. De overige doelpunten voor Steenstra werden gemaakt door Justin Hoeben (2x) en Jur Schweren. Bij 0-4 scoorde Gijs Kuijpers 1-4 en de 2-7 kwam ook van zijn voet. In de slotminuut maakte Niels van Horne de derde treffer voor Toff, 3-7.

In hoog tempo speelden ook Van Zoggel 1 en Postel 2 tegen elkaar. Postel 2 kwam op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Dirk Maas, Sven ten Wolde en Ralf Kolenberg. In de laatste tien minuten werd Van Zoggel sterker. Stefan Maas en Lex Klaver zorgden voor de aansluiting, 2-3. Met een droge knal maakte Nick Kusters er 2-4 van voor Postel 2. Van Zoggel zette alles op alles maar kwam niet verder dan 3-4 door doelpunt van Ruud Smits.

In de eerste klasse voorkwam BekenHDSolar degradatie door met 5-3 van Kanters te winnen. Bob Leenen opende voor BekenHDSolar de score in de zesde minuut, 1-0. Uit een rebound van de doelman Paul van den Boomen schoot Tim Fleskens 2 minuten later de 1-1 binnen. In de 10e minuut schoot Pieter Velings op snelheid de bal in de kruising, 1-2. Drie minuten later stond het door Rudi Nijssen met een intikker vanaf de doellijn weer gelijk, 2-2. Hierna liep BekenHDSolar tussen de 14e en 22e minuut uit naar een 5-2 voorsprong dor doelpunten van Simon Slegers, Vincent van den Bogaart en Rob Donkers. In de 24e minuut stopte doelman Paul van den Boomen een door Pieter Velings ingeschoten strafschop. Twee minuten voor tijd bracht Pieter Velings met een hard schot hoog in het doel de 5-3 overwinning voor BekenHDSolar.

In de tweede wedstijd van de avond voor Kanters werd er met 3-0 gewonnen van Breukers. In de 8e minuut schoot doelman Jeroen Roijakkers raak, 1-0. In de 13e minuut maakte Pieter Velings er 2-0 van en vier minuten voor tijd schoot Willem van den Broek hard de 3-0 binnen.

Jan&Jan zette alles op alles om van kampioen Bankers te winnen. Na een solo van eigen helft schoot Stijn Sanders in de eerste minuut de bal achter doelman Niels Bankers, 1-0. Tijdens een straftijd voor een Jan&Jan speler maakte Wesley Janssen de gelijkmaker voor Bankers, 1-1. In de 25e minuut maakte Sidi Kourouma er 1-2 van voor Bankers. Nadat Niels Bankers iets eerder een strafschop had gemist voor Bankers bepaalde hij in de 27e minuut de uitslag op 1-3 voor Bankers. In de slotfase kreeg een speler van Jan&Jan groen getoond voor het hebben van commentaar op de leiding hetgeen in geel veranderde onderweg naar de strafstoel. Daar kwam hij niet aan omdat hij de strafstoel overhoop schopte en een drinkfles op de grond gooide. Het geel veranderde vervolgens in rood.

Bij Van Otterdijk tegen DeskaMarkt8 deed Van Otterdijk er alles aan om aan degradatie te ontkomen. DeskaMarkt8 wilde daar niet aan meewerken en won deze wedstrijd met 4-7. De combinaties tussen Jos en Douw Hurkmans waren dodelijk voor Van Otterdijk. Jos Hurkmans scoorde vier keer en Douwe twee keer. Het zevende doelpunt voor DeskaMarkt8 werd gescoord door Pieter van den Broek. Voor Van Otterdijk scoorden Ronald Claessens, Merijn en Erwin Altena. Door deze winst is DeskaMarkt8 opgeklommen naar de tweede plek die recht geeft om voor promotie/degradatie te spelen tegen Van Gennip. Jagershuis en Jan&Jan maken daar ook nog kans op.

In de tweede klasse speelden Bleekerven en Educontract hun laatste wedstrijd van het seizoen. In de tweede minuut opende Cas Aarts de score voor Bleekerven. In de 8e minuut maakte Robin Rijnders er 2-0. Rens Hurkmans verkleinde in de 11e minuut de achterstand tot 2-1 maar met een geplaatst schot maakte Rick Rijnders er in de 14e minuut 3-1 van voor Bleekerven. In de 25e minuut verkleinde Robin van Heugten de achterstand voor Educontract tot 3-2. Het werd nog spannend of Educontract nog langszij zou komen maar twee minuten voor tijd bezorgde Robin Rijnders zijn team de 4-2 overwinning.