SIRIS.nl

Start inschrijving 18 bouwkavels Groote Hoeven

Wilt u graag wonen aan de rand van Someren in de groene nieuwbouwwijk Groote Hoeven?

Schrijf dan in voor een bouwkavel in plan Groote Hoeve. De gemeente geeft 12 bouwkavels voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor halfvrijstaande woningen uit via loting.

Inschrijven is nodig om aan deze loting mee te kunnen doen.

Op vrijdag 4 december om 10.00 uur start de inschrijving. Inschrijven kan tot maandag 21 december 16.00 uur. Op donderdag 10 en 17 december vermeldt de gemeente de tussenstand van het aantal inschrijvingen op www.someren.nl/grootehoeven.

Op www.someren.nl/grootehoeven vindt u alle informatie over het project Groote Hoeven. Hier kunt u zien om welke kavels het gaat. Ook vindt u daar algemene informatie en richtlijnen per kavel en de inschrijfformulieren. U kunt uw inschrijfformulier e-mailen naar gemeente@someren.nl of inleveren bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis. U mag het formulier ook in de brievenbus van het gemeentehuis stoppen.

U kunt maximaal één keer per kavel inschrijven. Het is mogelijk om voor meerdere kavels in te schrijven. Lever dan voor elk kavel apart een inschrijfformulier en het inschrijfgeld in.

Het inschrijffgeld (€ 200) moet ook vóór maandag 21 december 16.00 uur binnen zijn. Dit maakt u over op Bank voor Nederlandse Gemeenten, rekeningnummer IBAN NL56BNGH0285007947 met als beschrijving 'Inschrijving loting '.

Datum loting: donderdag 21 januari 2021 tussen 17.00 en 18.30 uur door notaris R.C.M. van Kaam of een daartoe gerechtigde medewerker van het notariskantoor.

Door de coronamaatregelen kunt u waarschijnlijk de loting via een livestream volgen.

Krijgt u een kavel toegewezen? Dan heeft u twee maanden de tijd om te beslissen of u de kavel koopt. Als u de kavel niet koopt wordt deze aangeboden aan de volgende op de lijst. U krijgt uw inschrijfgeld dan niet terug.

Krijgt u geen kavel toegewezen? En staat u ook niet als nummer 2, 3, 4 of 5 op de lijst? Dan krijgt u uw inschrijfgeld binnen twee maanden terug.