SIRIS.nl

Luzanne Janssen en Koen Hendrikx winnen 8e Winterloop Olympia Boys

Onder prachtige winterse omstandigheden vond op zondag 17 januari de achtste editie van de winterloop plaats, georganiseerd door RKVV Olympia Boys uit Ommel.

Alle ingrediënten waren aanwezig; veel deelnemers, een handjevol publiek en een prachtig wit winterkleed door de sneeuw van de nacht ervoor in combinatie met een prachtig zonnetje en een temperatuur van iets boven nul.

Om 10.30 uur gingen er 84 deelnemers van start voor een, twee of die rondes naar keuze van elk 2,8 km vanaf het sportpark, door het buitengebied en via de dorpskom van Ommel weer terug.

Na drie rondes was bij de dames de talentvolle Ommelse deelneemster Luzanne Janssen de snelste over drie rondes in een tijd van 33,20 minuten. Zij werd gevolgd door Laura Kok in een tijd van 37,24 minuten. Fiona Jaberg liet de klok stilzetten op 39,08 minuten.

Bij de heren ging de overwinning naar Koen Hendrikx uit Lierop met een tijd van 32,40 minuten. Gevolgd door Peter Serné in 34,11 minuten en Willemjan van Golstein Brouwers in een tijd van 34,20 minuten.