SIRIS.nl

Film Il Capitale Umano met high wine in De Ruchte

Op zondag 14 februari draait in De Ruchte in Someren de film ‘Il Capitale Umano’, een van de speciaal geselecteerde topfilms die u een heerlijke middag ‘uit’ garanderen.

Il Capitale Umano is de juridische term voor de schadevergoeding van een dodelijk slachtoffer bij  een ongeluk: een menselijk leven uitgedrukt in een netto geldbedrag. Op een donkere sneeuwnacht in Noord-Italië in de buurt van het Lago di Como wordt een fietser aangereden en belandt in een gracht. Dit heeft grote gevolgen voor de familie van Dino Robelli, een makelaar op de rand van een faillissement en voor de familie van de steenrijke Giovanni en zijn vrouw Carla Bernaschi. Het resultaat is een meeslepende, zorgvuldig geconstrueerde whodunnit.

Speelduur: 109 minuten.
Jaar: 2015

Na afloop gezellig napraten over de voorstelling onder het genot van een high wine-arrangement, bestaande uit twee glazen wijn naar keuze en heerlijke luxe hapjes passend bij een goed glas wijn. Het arrangement kunt u tegelijkertijd reserveren met het boeken van uw plaatsen voor de film. Kies dan bij prijssoort voor "film + high wine".

De voorstelling begint om 14.00 uur en de entree voor de film bedraagt € 5.

Het high wine-arrangement kost € 9,95.

Info en reserveren: De Ruchte, tel. 0493-441144 of e-mail info@deruchte.nl.