SIRIS.nl

Nog twee verdachten van mishandeling aangehouden

Op woensdag 10 februari zijn nog twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de mishandeling van een man uit Asten begin deze week.

Het gaat om een 17-jarige verdachte uit Asten en een 18-jarige verdachte uit Someren. Eerder werden in deze zaak reeds twee jongens van 16 en 17 uit Asten opgepakt.

Voor het mishandelen van een man uit Asten arresteerde de politie maandagochtend 8 februari twee jongens (16 en 17 jaar) uit Asten. Het slachtoffer was die ochtend rond 2.00 uur bij zijn woning aan de Prins Bernhardstraat bezig glas op te ruimen nadat eerder op de avond een ruit van het huis was vernield. Op dat moment kwamen er enkele jongeren voorbij, die de man lastigvielen. Eén van hen pakte zijn bezem af en sloeg hem daarmee tegen zijn hoofd. Van enkele andere jongeren kreeg hij klappen en trappen. Daarna gingen de verdachten er vandoor. Gewaarschuwde agenten konden de twee jongens maandagochtend in de omgeving aanhouden. Woensdagochtend werden twee nieuwe verdachten aangehouden, een 17-jarige Astenaar en een 18-jarige inwoner van Someren. De 16-jarige verdachte en de 17-jarige verdachte die vanochtend werd aangehouden, zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De 17-jarige verdachte uit Asten die maandag werd aangehouden en de 18-jarige inwoner van Someren zitten nog vast voor verder onderzoek.