Damesvoetbal Nooit Gedacht-SV Someren 3-2

De wedstrijd Nooit Gedacht-SV Someren was alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2009-2010.
Nooit Gedacht, die volgende week de halve finaletegenstander van SV Someren in de beker is, begon sterk aan de wedstrijd waar Someren de scherpte miste. Someren kon de bal niet vasthouden en er werd slordig gevoetbald. In de 12e minuut was het dan ook raak voor Nooit Gedacht door een verdedigingsfout, 1-0. Someren werd er niet wakker door en kon er geen antwoord op geven. Net voor rust maakte Nooit Gedacht zelfs de 2-0. In de 42e minuut maakte Wendy van Melis ongelukkig hands, waardoor de scheidsrechter een penalty gaf. Maar Lindsey Stultiƫns die een goede wedstrijd stond te keepen, kon de bal keren. Gelukkig werd er voor rust aan Someren kant nog wel gescoord door Kim Bankers met een assist van Yvonne Swinkels, 2-1. Tevens ruststand. In de rust waren de dames van SV Someren het er met zijn allen over eens dat het anders moest in de tweede helft. Er stond dan ook een ander Someren in de tweede helft. Maar toch kon Someren dit niet belonen met een goal. In de 54e minuut was het Nooit Gedacht dat scoorde, 3-1. Vanaf dat moment ging Nooit Gedacht op eigen helft de voorsprong verdedigen en werden er alleen lange ballen naar voren gegeven. Someren had de druk er dan ook goed op zitten. In de 75e minuut was het Malon van Bussel die de 3-2 scoorde. Dit was dan ook de eindstand. Opstelling SV Someren: Lindsey Stultiƫns, Martha Lammers, Marlou Thijs (gewisseld door Ilse Slegers), Maartje Poell, Wendy van Melis, Anke Janssen, Joyce Engelen, Yvonne Swinkels, Kim Bankers (1x gescoord), Malon van Bussel (1x gescoord), Monique Saes. Reserve: Ilse Slegers.