Start nieuw voetbalseizoen NWC

Veel elftallen van voetbalvereniging NWC (Asten) hebben afgelopen weken oefenwedstrijden en toernooien gespeeld.
Zo ging de Ricus Verhees-beker (onderlinge wedstrijden tussen 31 jeugdelftallen van SV Someren en NWC Asten) dit jaar naar NWC Asten. Komend weekend is de aftrap van een nieuw voetbalseizoen. Het eerste elftal van NWC is inmiddels al door naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Afgelopen zaterdag werd kwalificatie veiliggesteld na een 4-3 overwinning op SV Budel. Voor rust liet NWC een uitstekende indruk achter en stond het na 45 minuten al 3-0. Na de pauze nam de thuisploeg gas terug en kon Budel terugkomen tot uiteindelijk- 4-3. Namens de Astenaren scoorden Jeroen van Deursen (2x), Youri van Brussel en Martijn Ghielen. Ook voor de nieuwe kantinebeheerders van NWC, Leon en Liesanne Cortenbach gaat het nu echt beginnen. Na een korte inwerkperiode zijn ze inmiddels enthousiast aan de slag.