SSE wint van ONDO

De eerste veertig minuten speelde de wedstrijd SSE (Someren-Eind)-ONDO (Heusden) zich voornamelijk af op het middenveld met enkele doelkansen voor beide teams.
Een hoge voorzet van SSE net voor rust leek een makkelijke vangbal voor de ONDO-doelman maar deze liet de bal los en werd door de SSE-spits in het doel gewerkt; 1-0. Meteen na de aftrap ontstond er een doelkans voor ONDO maar de meegelopen Dirk Nijssen werd binnen het strafschopgebied zo wat onder het mooie kunstgrasveld geduwd. Echter, de scheids zag hier geen overtreding in en de bal kwam niet op de stip te liggen. Na de thee begon ONDO met aanvallende impulsen en dat leverde bijna een doelpunt op. De inzet van Dirk Nijssen belandde op de buitenkant van de paal. Een half uur lang was het wedstrijdbeeld hetzelfde als in de eerste helft maar dit keer met een licht voordeel voor ONDO. Met de ruimte, die achter de verdediging ontstond, werd SSE een aantal keren gevaarlijk. Dat leverde ook niets op mede dankzij Ruud van Berlo die zich voor de voeten gooide van de opgekomen linksback van SSE. De grootste kans op een doelpunt kwam van de voet van Bart Loomans, maar die raakte het zijnet. Met nog tien minuten te gaan en de wisselspelers Joris van Lierop en Thijs Haasen zette ONDO alles op alles om de gelijkmaker te forceren. Het lukte niet om de bal in het doel te krijgen waardoor SSE de drie punten in eigen huis hield.