SIRIS.nl

Doe mee en breng uw stem uit

De Ondernemersvereniging Someren houdt dit jaar de verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar.

Met deze verkiezing wil de ondernemersvereniging, juist in deze turbulente tijd, aandacht vestigen op het ondernemen en de ondernemers inspireren.

Half april is de aanmeldcampagne van start gegaan. De organisatie heeft tot op heden vooral aanmeldingen van (collega) ondernemers ontvangen. Daar is men bijzonder blij mee. Het is echter ook voor alle inwoners van Someren mogelijk om mee te doen.

Dus: bent u tevreden over de goede service van winkel op de hoek, de behulpzaamheid van de speciaalzaak uit het dorp, de goede bediening van een gezellig café of restaurant, het fijne personeelsbeleid van het bedrijf waar u werkt, laat het de OVS weten.

De onderneming dient gevestigd te zijn in Someren en dient op het moment van aanmelding minimaal twee jaar actief te zijn. Kandidaten kunnen werkzaam zijn in de groot- en detailhandel, industrie, dienstverlening, horeca en agrarische sector. Een kandidaat aanmelden kan door vóór 25 mei een e-mail te sturen naar ondernemer2016@ovs.nl met de naam van de onderneming naar uw keuze.

Begin juni worden de drie bedrijven die het meest genoemd zijn tijdens de aanmeldcampagne officieel genomineerd voor de titel Somerense Ondernemer van het Jaar 2016.