SIRIS.nl

GroenRijk Asten stopt

Tuincentrum GroenRijk Asten aan de Voorste Heusden 10 in Heusden stopt met haar activiteiten.

Dat meldden Jan en Henriëtte Janssen op woensdag 25 mei in een nieuwsbrief, toegezonden aan hun vele trouwe klanten.

De tekst van de nieuwsbrief:

Tot onze grote spijt willen wij jullie middels deze brief inlichten dat ons geliefde tuincentrum GroenRijk Asten binnenkort haar deuren zal gaan sluiten. Dit bericht zal voor u als trouwe klant wellicht verrassend zijn. Wij, eigenaren Jan en Henriëtte, hebben na veel overwegingen helaas dit besluit moeten nemen. De beslissing om na 39 jaar ondernemerschap te stoppen is met pijn in ons hart en niet over één nacht ijs gegaan. Na decennia van hard werken zijn we trots op hetgeen we opgebouwd hebben; een kleurrijke groeiende zaak, fijne contacten met onze trouwe klanten en een warm thuis.

Een opeenstapeling van factoren heeft ons hiertoe echter doen komen. Uiteraard spelen leeftijd en het gebrek aan opvolging binnen het gezin een rol. Anderzijds merken we een tijd van branchevervaging, veranderend koopgedrag en beleving voor tuinieren. Bestedingen en koopgedrag in het groen verschuiven naar voornamelijk onderhoudsvriendelijke tuinen en internetshoppen vervangt vrijetijdsbesteding middels een bezoek aan tuincentra.

Ondanks onze sluiting staan wij de komende periode nog volop voor u klaar. Vanaf 27 mei zal er een totale opheffingsuitverkoop van onze winkel- en magazijnvoorraden plaatsvinden. Dit houdt in dat er een korting van 40% geldt op vrijwel alle artikelen. Op donderdagavond 26 mei zullen wij een extra uitverkoopavond organiseren van 19.00 tot 21.00 uur om u, als trouwe klant, als eerste de mogelijkheid te bieden te shoppen tegen lage prijzen. We blijven vanzelfsprekend tot het laatste moment zorgen voor een nieuwe aanvoer van mooie, kleurrijke planten zoals u van ons gewend bent. Daarnaast is er de mogelijkheid de winkelinventaris zoals stellingen, tafels en houten wanden af te nemen. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit blijven ook na ons besluit nog steeds hoog in aanzien, dus loop gerust onze winkel binnen en laat u verrassen. Wij zullen tot op het laatst ons uiterste best doen om u, onze klant, tevreden naar buiten te laten gaan.

Wij hopen u de komende periode te verwelkomen en tot een mooie afsluiting van onze fraaie winkel te komen. Met pijn in ons hart nemen wij afscheid en bedanken wij ons hechte team voor hun tomeloze inzet, alle relaties en zakelijke contacten waarmee wij zo goed hebben samengewerkt en alle bezoekers voor de fijne sfeer die we jarenlang hebben mogen beleven.

Warme groeten en tot ziens,

GroenRijk Asten

Jan en Henriëtte