Dit jaar wordt de derde editie gehouden van de Erima voetbaldagen bij NWC in Asten.

Een record aantal deelnemers, in totaal 140 jongens en meiden, zal van dinsdag 30 augustus t/m donderdag 1 september bezig zijn met voetbal. Een drietal dagen genieten van techniektraining en diverse spelvormen (het boardingvoetbal, de penaltybokaal, het gatenschieten en het voetbalgolf) om de voetbalvaardigheden te vergroten. Ook deze editie van de voetbaldagen zal er weer veel aandacht besteed worden aan voetbalbeleving, plezier en sportiviteit, maar is er ook tijd voor ontspanning. Dat techniektraining en spelplezier hand in hand gaan, komt tot uitdrukking bij het gebruik van hulpmiddelen zoals de Global Goals en Smartgoals. Daarnaast staan er nog een paar verrassingen op het programma die een bijdrage zullen leveren aan de voetbalbeleving.

De voetbaldagen staan onder verantwoordelijkheid van Maurice Graef (ex-profvoetballer van zowel RODA JC als VVV Venlo). Zijn team van ervaren trainers zal de jonge deelnemers dagelijks begeleiden. Dit jaar is er in samenwerking met medewerkers van de GGD Zuidoost Brabant een gezonde lunch samengesteld voor de jonge voetballers. Samen met een half uurtje rust zal de lunch voldoende voedingsstoffen en energie geven om het middagprogramma door te komen. 

Het programma start dagelijks om 10.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Iedereen is welkom om tijdens deze dagen een bezoek te brengen aan het sportpark van NWC Asten aan de Beatrixlaan 42.


Trefwoorden: erima-voetbaldagen nwc asten
Geplaatst

vrijdag 19 augustus 2016 | 18.36 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 31 augustus 2016 | 22.52 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub