Van dinsdag 30 augustus tot en met donderdag 1 september vinden op sportpark 't Root in Asten de derde editie van de Erima voetbaldagen plaats.

Een record aantal deelnemers, in totaal 140 jongens en meiden, zijn deze drie dagen bezig met voetbal; met techniektraining en diverse spelvormen (het boardingvoetbal, de penaltybokaal, het gatenschieten en het voetbalgolf), maar ook met voetbalbeleving, plezier, sportiviteit en ontspanning. 

Dat techniektraining en spelplezier hand in hand gaan, komt tot uitdrukking bij het gebruik van hulpmiddelen zoals de Global Goals en Smartgoals. Daarnaast staan er nog een paar verrassingen op het programma die een bijdrage zullen leveren aan de voetbalbeleving.

De voetbaldagen staan onder verantwoordelijkheid van Maurice Graef (ex-profvoetballer van zowel RODA JC als VVV Venlo). Zijn team van ervaren trainers begeleidt de jonge deelnemers.

Dit jaar is er in samenwerking met medewerkers van de GGD Zuidoost-Brabant een gezonde lunch samengesteld voor de jonge voetballers. Samen met een half uurtje rust zal de lunch voldoende voedingsstoffen en energie geven om het middagprogramma door te komen. 


Trefwoorden: nwc erima-voetbaldagen maurice graef
Geplaatst

woensdag 31 augustus 2016 | 22.51 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 02 september 2016 | 19.37 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub