SIRIS.nl

Lenny Kuhr in In de Gloria

Op zondag 9 oktober om 15.00 uur treedt zangeres Lenny Kuhr op in In de Gloria aan de Lindestraat in Asten. Zij zingt haar programma ‘Gekust door de eeuwigheid’.

Gekust door de eeuwigheid is een vitaal, bewogen, spiritueel, actueel en emotioneel programma. Als geen ander weet Lenny met haar présence, haar verhalen en haar muziek haar publiek diep te raken.

Concerten hebben het karakter van een ontmoeting die zich na afloop van het concert voortzet aan de cd-tafel waar vaak nog lange gesprekken plaats vinden. Dat we het programma spiritueel noemen wil niet zeggen dat het zweverig is. Integendeel. Lenny put haar inspiratie uit de actualiteit en reflecteert daar op haar eigen wijze op. Zo ontstond bv het lied Moederhart naar aanleiding van het conflict tussen Israel en de Palestijnen en natuurlijk mede ingegeven door het feit dat haar kinderen en kleinkinderen in Israel wonen en het feit dat ons aangenomen kleinkind Joshua een Joodse moeder en een Palestijnse vader heeft. Niet voor niets werd aan haar op 12 december in Utrecht de Nederlandse Oeuvreprijs voor Kleinkunst en Cabaret 2015 uitgereikt.

Kaartjes à € 15 zijn te reserveren via www.indegloria.nl of te koop bij VVV Asten.