20.30: Bij Willem - Steenstra
21.02: Daan's - Wapen
21.33: Van Gennip - Postel 2
22.04: vrij

In de hoofdklasse heeft Snackpoint zich na de winst op Rehband in de kop van het klassement genesteld. In deze wedstrijd scoorde Tim van Seggelen drie keer en maakte Erik van Lieshout de vierde treffer voor Snackpoint. Hub van den Boomen redde bij een 2-0 achterstand de eer voor Rehband, 4-1.

Berkvens en Acfis lieten een partij met veel inzet zien. Bij vlagen liet Berkvens uitstekende combinaties zien. In de vijfde minuut schoot Niels Schweren de 1-0 binnen. Twee minuten later kwam Dennis Roijakkers vrij voor het doel van Berkvens en punterde de bal hard onder de lat binnen, 1-1. Het ging lekker tegen elkaar op. In de tiende minuut verzilverde Robin van den Aker een strafschop na en overtreding van de doelman van Acfis. De doelpunten van Dirk Hurkmans en Freek van Bussel in de 18e en 19e minuut braken het verzet van Acfis. Met nog drie minuten voor de boeg schoot Robin van den Aker van grote afstand raak, 5-1.

Door de winst van het Wapen bleef dit team aan de leiding samen met Berkvens en zakte Jagershuis naar de vierde plek. In de vierde minuut kwam Jagershuis op voorsprong door een doelpunt van Thijs van Heugten wiens schot mogelijk nog even door een medespeler werd aangeraakt. Doelman Tommy Meeuws van het Wapen schoot zijn team in de 8e minuut langszij, 1-1. De eerste helft ging goed tegen elkaar op. Het gemis aan wisselspelers brak het Jagershuis in de tweede helft toch wel een beetje op. Het Wapen scoorde door Paul Wijnen (15e) en Peter van Steenbergen (21e en 23e) nog drie keer, 1-4.

Topparty leed een onbegrijpelijk forse nederlaag tegen Postel 2. Na een 0-6 achterstand scoorde Topparty in de laatste twee minuten nog twee keer. Drie spelers van Topparty kregen in totaal negen strafminuten opgelegd, voornamelijk voor het hebben van commentaar op de leiding. Postel 1 schoot in deze wedstrijd ook nog eens drie keer op paal en lat. Voor Topparty maakten Hidde Maas en Dirk Versteegden de doelpunten. Voor Postel 2 deden dat doelman Thijs Cortenbach (3x), Nick Kusters (2x) en Karel de Lau, 2-6.

Bij Daan’s tegen Van Gennip had Daan’s de eerste helft duidelijk in handen en kwam door doelpunten van Arco van Dijk (2e) en Maarten Werts (11e) op een 2-0 voorsprong. Van Gennip kwam weer terug in de wedstrijd na het doelpunt van Bart van Lierop in de 16e minuut. Na de benutte strafschop door Bart Sijbers (21e) wegens hands in het strafschopgebied deden beide teams er alles aan om de uitslag een ander aanzien te geven. Daan’s ging duidelijk voor de overwinning door Van Gennip onder druk te zetten en Van Gennip probeerde die stand vast te houden en via counters op voorsprong te komen. Het bleef echter 2-2.

In de eerste klasse opende Ron van Stratum in de zevende minuut de score voor Boetselaers tegen DeskaMarkt8, 1-0. Ruim veertien minuten had DeskaMarkt8 nodig om door een kenmerkend doelpunt van Jos Hurkmans op gelijke hoogte te komen, 1-1. Doelman Frank Ceelen schoot twee minuten voor tijd van grote afstand de bal hard in het DeskaMarkt8 doel, 2-1.

In een sportieve wedstrijd wist Kanters enkele seconden voor tijd de volle winst tegen BekenVerstappen binnen te halen. Rens Briels zette BekenVerstappen in de 13e en 19e minuut op 2-0. In de 21e minuut scoorde Kanters twee keer door Rick Krosenbrink (mooie hakbal vanaf ongeveer vijf meter) en Jeroen Roijakkers. Beide teams streden voor de overwinning maar een schot van Jeroen Roijakkers enkele seconden voor tijd in de korte hoek bracht Kanters de drie punten, 2-3.

Het verloop bij Breukers tegen Toff verliep op ongeveer dezelfde manier als BekenVerstappen tegen Kanters. Tot 2-2 werd er om en om gescoord. Vervolgens nam Breukers een voorsprong tot 4-2 waarna Toff in de 26e en 27e minuut weer op gelijke hoogte kwam, 4-4. In de 29e minuut legde doelman Giel van Kemenade al zijn energie in een afstandsschot dat bij Breukers in het doel belandde, 4-5. De overige doelpunten van Toff werden gemaakt door Sjors Prosman (2x), Thomas van Bree en Niels van Horne. Alex Banfi, een eigen doelpunt van Niels van Horne, Maarten van den Broek en Geert de Lau brachten de vier treffers van Breukers op het scorebord.

In de tweede klasse werkte Hurkmans aan het doelsaldo door met grote cijfers te winnen van Sphinx. De ervaren spelers van Hurkmans lieten de jeugdige tegenstander alle hoeken van het veld zien. Mart van den Eijnden schoot evenals Willem Hurkmans vier keer raak. René Maas en doelman Henri van Lieshout maakten de tien vol. Bij 2-0 zorgde Jordi Crooijmans voor de aansluiting en in de 29e minuut bepaalde Willem Toemen de einduitslag op 10-2.

Egelantier boekte voor de tweede keer op rij een grote overwinning. Nu moest Centraal het onderspit delven. Wouter van den Eijnde en Mayron Haazen zetten Egelantier op 2-0. Jan Verhees verkleinde met zijn doelpunt de achterstand tot 2-1 maar Egelantier nam het initiatief weer over en Martijn Bouwmans en Wouter van den Eijnde maakten er 4-1 van. Weer mocht Jan Verhees tegenscoren voor Centraal, 4-2 voordat Sander van de Loo en Maikel Dielissen de uitslag op 6-2 voor Egelantier bepaalden.

Twintig minuten hield LeenenRegiobank goed stand tegen Van Zoggel 2. Bram Verhees opende de score voor Van Zoggel in de derde minuut. Han Gerritsen maakte er in de elfde minuut uit een counter 1-1 van. Tussen de 21e en 23e minuut bracht Van Zoggel 2 tegenstander LeenenRegiobank de genadeklap toe door vier keer te scoren door Teun Verhees, Ruud van de Kerkhof en Sem Leenen (2x), 1-5.

Educontract bood goed tegenstand aan Ons Café maar verloor de wedstrijd in de laatste vijf minuten. Ruud Meeuws maakte de 1-0 voor Ons Café in de tweede minuut. Tien minuten later maakte Toon Hesius de 1-1. Tussen de 25e en 28e minuut scoorde Ons Café drie keer door Rudi Strauss, Jasper Bazen en Gerwin Mulder, 4-1. In de slotminuut tikte Bjarne van den Biggelaar de bal nog door de benen van doelman Peer Wijnen, 4-2.

Met veel inzet speelden CuundersGlashelder en het Zunneke hun wedstrijd. Harry Maas opende in de 16e minuut de score voor het Zunneke. In de 23e minuut trok doelman Jordy van Neerven met een afstandsschot de stand gelijk, 1-1. Twee minuten later besliste Harry Maas de wedstrijd vanaf de stip. Het Zunneke won met 1-2.