SIRIS.nl

Tweede Lollypop-festival in Someren-Eind

Op zaterdag 18 maart vindt in Someren-Eind de tweede editie van het Lollypop-festival plaats.

Na een succesvolle eerste editie heeft de organisatie wederom gekozen voor een gevarieerd programma dat aansluit bij jong en oud.

Wat begon met het organiseren van een feestje in de plaatselijke kroeg is inmiddels uitgegroeid tot een compleet festival. Een groep vrienden uit Someren-Eind organiseert dit jaar voor de tweede keer dit festival. Vorig jaar waren er vijfhonderd bezoekers.

Met een divers programma probeert de organisatie zowel jongeren als ouderen naar de feesttent aan de Bennenbroekstraat in Someren-Eind te lokken. Op Lollypop-festival 2017 staat een dj-duo, te weten Dansado en de Feestneger, de twee bands Jeopardy & Diss Nie Okay, zanger Joey Martens. De plaatselijke dj Kin zal de avond aan elkaar draaien. 

Vorig jaar was het festival binnen anderhalve week al helemaal uitverkocht. Dit jaar zijn er meer kaarten te verkrijgen maar de vrienden van de organisatie geven wel als tip om er snel bij te zijn.

Kaarten zijn te koop via www.lollypopfestival.nl.

Natuurlijk zijn de kaarten ook nog te verkrijgen via de verkooppunten die te vinden zijn op dezelfde website. Voor slechts € 7,50 in de voorverkoop kan er genoten worden van een avondje muziek, dj’s en feest. De toegang is vanaf 18 jaar.