De gemeente Someren en Summers Landschap zijn voorstanders van het aantrekkelijker maken van het landelijk gebied in de gemeente.

Daarom stimuleren ze landschappelijke beplanting in het buitengebied.

Heeft u nog een gedeelte van uw erf of perceel grenzend aan uw huis waaraan u een nieuwe invulling wil geven? Het Summers Landschap helpt u daar graag bij.

Stichting het Summers landschap biedt u de mogelijkheid een gratis erfbeplantingsplan op te laten stellen. U krijgt hierbij deskundig advies over de passende boom, haag of struiksoorten bij het type en de kwaliteit van de bodem. Zo bent u verzekerd van een duurzame investering. Ook voor het plaatsen van een haag of een aantal fruitbomen is het zeker de moeite waard contact op te nemen.

Het gratis opstellen van het erfbeplantingsplan geldt alleen als u hier vrijwillig voor kiest, dus niet als het opgelegd wordt vanuit ruimtelijke plannen. Voor meer informatie of aanmelden voor een erfbeplantingsplan kunt u contact opnemen met Johan van den Boer, e tel. 06-57249443/0495-663443 van Stichting het Summers Landschap.


Trefwoorden: summers landschap johan van den boer
Geplaatst

donderdag 09 februari 2017 | 18.04 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 februari 2017 | 08.53 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub