Geert Bukkems uit Asten, de 27-jarige initiatiefnemer van ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’, is genomineerd voor de ‘Uitdagers & Aanpakkers Award’ van VPRO Tegenlicht.

Dit is een prijs voor mensen die buiten de gebaande paden verandering organiseren.

Mensen kunnen Geert de prijs bezorgen door op een speciale website op hem te stemmen.

Hij roept alle Astenaren en Somerenaren die naar de film zijn geweest op om op hem te stemmen. ‘Wij hebben als lokale gemeenschap iets gepresteerd wat wereldwijd uniek is en die presentatie moeten we met de rest van Nederland delen’, aldus Bukkems. ‘Hopelijk kunnen we op deze manier in de rest van het land ook mensen inspireren om gezamenlijk dromen waar te maken.’

Van Je Familie Moet Je Het Hebben is een film die tot stand is gekomen met hulp van ongeveer vijfhonderd vrijwilligers uit Asten en Someren. De film heeft sinds 28 december ruim 4.000 bezoekers getrokken tijdens 22 vertoningen. De laatste vertoningen in Asten en Someren zijn inmiddels achter de rug. De film draaide op vrijdag 10 februari voor het eerst in de Cacaofabriek in Helmond en ook die avond was uitverkocht.

Via de website http://uitdagers.vpro.nl kunnen mensen stemmen op Geert. Momenteel staat hij al in de top 20. De favorieten mogen hun ideeën op verkiezingsavond 15 maart aan het grote publiek presenteren op een speciale bijeenkomst in Amsterdam.


Trefwoorden: vpro van je familie moet je het hebben geert bukkems
Geplaatst

vrijdag 10 februari 2017 | 15.47 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 februari 2017 | 19.54 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub